Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy senki nem kezd ki kövér csajokkal?
Annyira kétségbe vagyok esve:S Egyszerűen borzadály az életem...Már mindent megpróbáltam,de sehogysem tudok lefogyni:S de így viszont nem kellek senkinek..és csak jönnek a folyamatos pofára esések..és már bele bolondulok abba ha szerelmes vagyok:S egyszerűen félek,mert tudom hogy senkinek nem kellek igy :'( Már az is eszembe jutott hogy mivel félek szerelmse lenni,ezért csak "szórakoznék" pasikkal...ez alatt nem azt érteném hogy ribanc lennék vagy vmi..hanem csak csokolozás tánc ilyesmi,csak azért hogy nagyobb legyen az önbizalmam...de még erre sincs jelentkező...az önbizalmam a béka segge alatt van...
ha meg esetleg nagyritkán megtalál valaki,az tuti hogy egy lúzer :F és ezt nem azért mondom,mert nagyravágyó vagyok vagy ilyesmi..nem,egyáltalán nem...hanem arra értem a luzerséget hogy,hogy igénytelenek,buták,meg akik tök ugy viselkednek mintha homokosak lnennének,meg egyéb ilyen "apróságok"...Miért???miért nem kellek egy normálisnah mondható pasinak,akivel ESETLEG leélhetném az életem????
Egy elkeseredett 20 éves lány...
(és nem szeretném a lekezelő válaszokat látni,mert az még egy óriási pofon lenne:S)
Nagyon megértelek, én tini koromban voltam 5-10 kg-val több a versenysúlyomnál, és ugyanezeket tapasztaltam. Azt láttam, hogy nem néznek nőnek! Baromi rosszul esett, és önbizalomhiányom volt, utáltam a testem, nem tudtam tükörbe nézni, továbbá hajlamos voltam bánatomban enni, ami tovább rontotta a helyzetet. E rossz állapotnak legalább volt egy jó hozadéka: senki sem akart lefektetni abban a koromban, amikor még tudatlanságból nagy bakikat követhettem volna el. Megmaradt a szüzességem, és nem szereztem egy rossz élményt sem.
Kérdésedre válaszolva szerintem azért nem kellenek a kövér csajok a fiúknak, mert maguk is általában piszkafák ilyen korukban.A legtöbbnek kiáll a csontja, és hasonló alakú lányokat látnak szépnek.
Egyébként a helyzet a kor előrehaladtával javul. Ahogy idősebb lesz egy férfi, annál vastagabb nők tetszenek neki. Apukám ezen egyszer csodálkozva el is filozofált, amikor ezt észrevette magán.
Nem mondom, hogy jó ez az állapot, én utáltam. Levonva a következtetést, hogy úgysem néznek nőnek, elkezdtem a fiúkkal teljesen természetesen barátkozni. Lett egy nagyon jó barátom az osztálytársaim közül, nem akartunk egymástól semmit, de mindent meg tudtunk beszélni. Jólesett, hogy van egy fiúval baráti kapcsolatom, ez lelki energiát adott, és le tudtam fogyni 7 kg-t! Hát nem rögtön nőnek nézett? De én nem akartam tőle semmit, így muszáj volt a kapcsolatot megszakítani.
A férjem 20 éves koromban, 65 kg-val kérte meg a kezem (163 cm vagyok). Ő 25 volt. Szinte hihetetlen volt nekem, hogy ő 10 kg túlsúllyal nőnek nézett! Feltöltött energiával, és megint lefogytam 7 kg-t. Most 14 év múlva 66 kg vagyok. Nem ártana megint fogyni, de ez nekem puszta elhatározásból nem megy.
Ne add fel a fogyást, de az lenne az ideális, ha olyan férfivel találkoznál, akinek így (is) tetszel. Ilyen sajnos kevés van, de ne add fel, legyen sok türelmed, és ne köss kompromisszumot. Megéri várni. Szurkolok neked!
Az első kérdésed, az nem igaz, volt(mert elballagtunk) az évfolyamunkban egy pár, ahol a srác, olyan tipikus "vékony" szóval semmi pocak vagy valami, és a csaj meg duci. Na meg, az emberrel az történik, amiben hisz, több bestseller könyv is lényegében erről szól, és én is most veszem észre az életemben, hogy csomó dolgot ennek köszönhetek. HIT ... na
ja meg itt egy idézet:
A boldogság olyan pillangó, melyet ha kergetünk, soha nem érhetjük el, de ha leülünk csendben, leereszkedik ránk.
Am. meg unokatesóm is kb. hasonló cipőben jár, és ő már nem tudom mióta nem fogyaszt szénhidrátot, vagyis a lehető legkevesebbet, és sokkal jobban néz már ki,meg néha eljár tornázni, szóval hajrá, és tudom, hogy megtalál téged is a boldogság ;)
"Már mindent megpróbáltam,de sehogysem tudok lefogyni"
Engem érdekelne mi az a minden....
Mert akinek nincsen komoly betegsége az igenis le tud fogyni. A nem tudok lefogyni csak gyenge duma szokott lenni azoktól, akik 2 hétig isznak valami vízhajtó teát aztán nem fogyott le tőle.
Itt van a tuti recept, ha megfogadod nemcsak, hogy fogyni fogsz, hanem még normális alakod is lesz!
1., SÜRGŐSEN elfelejted az összes fogyókúrás hablatyot amit össze vissza olvastál (mint a káposztaleves, jinzeng tea meg hasonlók)
2., Elmész egy dietetikushoz (táplálkozási szaktanácsadó) aki pár ezer forintért összeállít neked egy pontosan, kalóriára és vitaminokra kiszámolt változatos étrendet mondjuk 3 hónapra.
3., Minden áldott nap aktívan sportolsz egy órát. Hogy mit, az végülis rád van bízva. A lényeg, hogy ne egyfajta sportot. Ajánlom a következő menetrendet:
- Heti 2x alkalom úszás --> 1 óra alkalmanként, minden hossz után(50M egy nagy, 2x25 m egy átlagos méretű medencében) 1 perc pihenővel, de a vízből ne gyere ki!
- Heti 3x alkalom kocogás, legalább 4x 10 perces fázisokban. Tehát 10 perc futás --> 5 perc SÉTA (nem megállás vagy leülés!!!) És ezt négyszer ismételni.
- Heti 2x általad választott sport, lehet bármi. Itt főleg valami társas, játékszerű sportra gondolok, mint a labdajátékok. A társaság amúgy is megkönnyíti az edzést.
Ha egy ilyen kaja + menetrendet betartasz a siker GARANTÁLT. Viszont nagyon fontos, hogy mindig csináld az edzésedet és pontosan azt edd, amit a tanácsadó "felírt".
Egy ilyen rendszerű fogyókúrával havi szinten a testsúlyod ~ 5%-át tudod TARTÓSAN ledolgozni. És nem is fog visszajönni, mint a gagyi éheztetős fogyókúrák végeztével általában.
sok sikert.
Aha...
Én dolgozom hétfőtől péntekig, egyetemre járok, a barátnőmre fordítok naponta jóval több, mint egy órát és mégis marad a saját elfoglaltságaimra 1-1 órám. Hétvégén meg időm mint a tenger.
De neked nincs egy órád úgy, hogy csak 4 napot dolgozol egy nap, még ha 12 órát is.
Akkor tudom javasolni, hogy csináld azt, mint eddig: Ülj otthon az internet vagy TV előtt és siránkozz, hogy milyen rossz neked, mert senki nem szeret. Erre úgylátszik van időd...
Tenni az eredményért az már nem nyerő ahogy látom.
Lehurroghatsz, hogy most bunkó vagyok, mert nem azt mondom, amit hallani szeretnél és sokan meg is adták neked, hogy jajj, majd találsz valakit aki elfogad és hasonló léleksegítő duma. De hidd el, abszolut segíteni akartam, mert azzal, hogy karbantartod a testedet (és itt nem arról van szó, hogy hajatmosol meg parfűmözöd magad) nemcsak a párkapcsolatokban leszel sikeresebb hanem mondjuk 10 évvel tovább élsz. Ha más nem ez számítson.
Átérzem a helyzeted... :? 90 kg-s vagyok, 20 éves. egyetlen barátom volt eddig, 18 évesen, az is egy hülye állat volt, aki azt hitte, majd én leszek neki az első tapasztalat. mikor megtudtam, mit akar, elküldtem az anyjába.
akkor 80 kiló körül voltam, volt egy kis önbizalmam, de mostanra megint a nullán van.
akik megtalálnak, 40 fölötti, félbolond férfiak, akiktől menekülhetek. :? ennyit az "udvarlókról".
kezdeményezni soha nem mernék ,mert a pofára esés nem hiányozna.
és én sosem tudnám magamat elfogadni kövéren, mert megvetem a kövéreket, magamat is. mert jogos, mikor mondják: fogyjál le! sportolj!
voltam én 120 kg is, és 3 hónap alatt fogytam 40 kg-t... el lehet képzelni, h akaraterőben nem volt hiány... megint ezt kéne csinálni. szerencsére, most előbbre vagyok azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!