Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy senki nem kezd ki kövér csajokkal?
Annyira kétségbe vagyok esve:S Egyszerűen borzadály az életem...Már mindent megpróbáltam,de sehogysem tudok lefogyni:S de így viszont nem kellek senkinek..és csak jönnek a folyamatos pofára esések..és már bele bolondulok abba ha szerelmes vagyok:S egyszerűen félek,mert tudom hogy senkinek nem kellek igy :'( Már az is eszembe jutott hogy mivel félek szerelmse lenni,ezért csak "szórakoznék" pasikkal...ez alatt nem azt érteném hogy ribanc lennék vagy vmi..hanem csak csokolozás tánc ilyesmi,csak azért hogy nagyobb legyen az önbizalmam...de még erre sincs jelentkező...az önbizalmam a béka segge alatt van...
ha meg esetleg nagyritkán megtalál valaki,az tuti hogy egy lúzer :F és ezt nem azért mondom,mert nagyravágyó vagyok vagy ilyesmi..nem,egyáltalán nem...hanem arra értem a luzerséget hogy,hogy igénytelenek,buták,meg akik tök ugy viselkednek mintha homokosak lnennének,meg egyéb ilyen "apróságok"...Miért???miért nem kellek egy normálisnah mondható pasinak,akivel ESETLEG leélhetném az életem????
Egy elkeseredett 20 éves lány...
(és nem szeretném a lekezelő válaszokat látni,mert az még egy óriási pofon lenne:S)
Hello!
Sok túlsúlyos barátnőmnek volt már több pasija is. Vagy nézz körül, megy a westendben a csaj, rohadt kövér, ápolatlan, lenőtt a szőke melír vagy 10cm-t a zsíros hajában és olyan pasija van, hogy csak úgy csorgatom a nyálam utána.
Ez nem ettől függ, sok pasinak bejön, ha vki kövérebb. A kiállás a lényeg. Gondolom te azt hiszed magadról, hogy sosem fogsz kelleni senkinek, nem vagy magaddal kibékülve. Ez lejön a kisugárzásodból is.
Ne foglalkozz vele, nem lehet mindenki pálcika vékony, csak bízz magadban, mert bizti, hogy te is tetszeni fogsz vkinek :) 20 éves vagy, gondolom jársz vmi egyetemre, főiskolára. Ott van egy csomó program, buli. Menj el, előbb utóbb csak megismersz vkit :)
Nem járok/járhatok egyetemre,dolgoznom kell már sajnos:S
Azért nem vagyok kibékülve magammal (pedig probálkozom,mert tudom hogy aakkor több esélyem lenne) mert a szüleim ugy neveltek,hogy sose fogadjam el magam igy!!És még a mai napig ezt "verik" a fejembe :S Én probálkozok vele hogy elfogadjam magam igy,de akkor jön egy pofon,és akkor vége:S
Nagyon igényes vagyok,szoktam sminkelni is magam,a hajam is csinos melíros,vasalni szoktam...Álltalában farmert hordok poloval,de ha ugy van fel tudok öltözni csinosan...Parfümözöm magam:)
Nagyon sokat nevetek,hogy ne lássák rajtam azt, hogy mennyi gondom van,mert azt tudom hogy az elijeszt mindenkit:S
Tudod igazából csak azt látom, h sajnáltatod magad és reméled, h most megnyugtatnak a válaszolól és akkor megintpár napig lesz önbizalmad de gyenge lábakon álló mint eddig. Az ember a gondjain csak úgy tud változtatni, ha tesz valamit ellene, harcol azért, h jobb legyen. Röviden összefoglalom a teendőidet, ha nem érzed jól magad a bőrödben: fogyj le, ne sajnáltad magad, és amikor eléred azt aformát amikor már jólérzed magad jön az önbizalom is.
És ne gyere azzal, h nem tudsz lefogyni, meg próbáltad, stb. Tudod nincs olyan, h nem lehet.
Figyelj, az önbizalmad azért van a béka segge alatt, mert amiatt stresszelsz, hogy hogyan nézel ki. Erre három megoldás létezik:
1., Megerőlteted magadat, utánajársz a dolgoknak, és rendes mozgással és táplálkozással változtatsz az életeden. Nagyon nehéz, tudom, de ez a legjobb.
2., Elfogadod magadat olyannak amilyen vagy. Ha ez sikerül, akkor bármit meg tudsz oldani.
3., Találsz magadnak valaki olyat, akinek úgy kellesz, ahogyan vagy.
Az elsőt ajánlom. Nem megy egyik napról a másikra, de ha hosszútávon jólétet akarsz, ezt kell tenned, más megoldás nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!