Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
:) :D kérdése:
Szerelmes vagyok a tanáromba! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
27 éves én meg 17 lány vagyok. órákon elég sokat szemezünk. Elég sokszor félreérthető helyzetekbe hoz. De nem tudom mit tegyek. Menjek oda hozzá? és mégis mit mondjak? Vagy mit csináljak? Vagy esetleg felejtsem el? Nagyon szeretem!2011. dec. 14. 21:37
11/14 A kérdező kommentje:
igazából az osztályfőnököm a legjobb barátja és elkottyantotta magát,hogy a kedves tanárúr is érez irántam valamit..
2011. dec. 14. 21:52
12/14 anonim válasza:
volt tanárom középsüliba összejött a diákjával, azóta összeházasodtak és gyerekük is van. Sokáig titkolták a kapcsolatukat de végül elmondták az igazgatónak, persze abban az évben már érettségizett is a diák,
13/14 anonim válasza:
Kamu kamu hátán:) Álmodj királylány.
14/14 anonim válasza:
A gimimben ha jól számolom 5 (!!) ilyen kapcsolat lett. Három azóta szétment, kettő összeházasodott és gyerekük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!