Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erkölcsileg hogyan ítélnétek meg azt, ha valaki úgy dönt, hogy nem szeret valaki mást?
Az a helyzet, hogy van egy srác aki nagyon aranyos és mikor egy helyen vagyok vele akkor úgy érzem hogy hozzá kell érnem, és ölelnem, csókolnom kell.
DE nem akarok vele lenni.
Úgy döntöttem, hogy nem akarok együtt lenni vele, mert én másra vágyom.
De mikor ez végigfutott az agyamon eszembe jutott, hogy mi van ha ő az egyetlen férfi, aki szeretne engem?
Nem tudom. Nem akarok vele lenni, akárhogy is húz felé a szívem. Azért nem, mert.... nem tudok mit mondani erre. Egyszerűen csak nem. Kicsit zavar néha a viselkedése mert nagyon gyermeteg tud lenni, de amúgy aranyos, és olyan édesen néz...
De nem akarok vele lenni.
Bűnt követek el ha nemet mondok a szeretetre?
Jó dolgodban problémákat kreálsz magadnak, az utolsó kérdésed meg minimum szappanoperába illő:)
Félsz egy kapcsolattól valamiért ez oké, de nem kell mögé belelátni egy komplett görög drámát
Erkölcsileg sehogy nem ítélem meg, emberileg meg azt mondom, hogy ostoba vagy, ha nem adsz és nem akarsz kapni szeretetet. De ez a te dolgod.
Nem sok brazil szappanoperát láttam (hálisten!), de tényleg ilyen "mélységű" a vívódásod, ne haragudj...
"Úgy döntöttem, hogy nem akarok együtt lenni vele, mert én másra vágyom. "
Másra vágysz? Ez egy személy (másik férfi), vagy esetleg nem akarsz párkapcsolatot?
A más több mindent jelenthet...szingliséget, más személy...stb.
Ez szerintem nem erkölcsi kérdés...
Ne drámázz feleslegesen, vagy érdekel az a srác, vagy nem, ez ilyen egyszerű. Csak ne szórakozz vele, mert az nagy szemétség lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!