Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Szólított le már titeket normálisan férfi?
Érdekelnének a tapasztalatitok!
Engem eddig csak bunkó módon szólítottak le.
- Jó a csöcsöd, ismerkednék veled. (egyszerű póló volt rajtam)
- Orrba szájba b*sználak, ráérsz-e? (őszies idő, semmim nem lógott ki)
Rengeteg részeg fazon mászkált már oda hozzám, mindenféle ocsmány szöveggel, és még nekik állt feljebb mikor elküldtem őket, mert foglalt vagyok, még bizonyítékot is akartak...
Ezek az utcán történtek, mikor mentem valahova vagy vártam a buszt.
Megjegyzésképp: nem vagyok egy csicsapics@, molettebb, nőies, de nem kihívó fekete ruhás lány volnék.
Köszönöm a válaszokat!
Aki meg azt mondja, hogy simán ismerkedne számára ronda nővel, az hazudik. Senki nem ismerkedne olyan emberrel, aki taszítja őt, vagy nincs benne semmi, ami megfogná. Max. ha már nagyon kanos, de utána meg csak tönkre tenné két ember életét is, ha lenyugszanak a hormonok.
Ez alap dolog, hogy a külső hódítja meg először a kiszemelt felet, és utána jön a belső, ha bunkó, akkor (nekem legalábbis) nem kell. Aki nem hiszi el, az így járt, nem tudom sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!