Nem akarok teljesen szőrtelen lenni, mert szerintem az undorító, szóval ha valaki a majd olvasott kérdésem megválaszolása helyett a "milyen gusztustalan a csupaszcsiga"-szerű mondatokkal gazdagít,azt esküszöm, h megkeresem és megölöm. Na, a kérdés így hangzik: lehetséges e lézeresen vagy bárhogy úgy szörteleníteni, hogy a szőr kevesebb és gyengébb, pihébb,rövidebb legyen, mert pl. a lábam olyan -de komolyan- mint egy faunnak. Az a fajta amire ti "a szőr férfiassá tesz, le ne szedd" emberek is azt mondják, hogy ez dúrva és a felsőtestem is kezd ilyenné átalakulni. Nos, nem akarok csupasz lábakat és mellkast, csak azt, hogy nprmális legyen kb olyan, mint mondjuk Gerorge Cloonynak vagy nem tudom. Lehetséges e de komolyan?
2010. máj. 17. 12:56
1/5 anonim válasza:
Gyantáztasd egy darabig, kb fél-1 év után ritkább és puhább lesz a szőr! Hát az alatt az idő alatt néha csupaszcsiga leszel, de megéri szerintem, ha te tényleg ezt akarod. Bár szerintem jobb a szőr, de nem szólok bele, nekem hótmind1 amúgy, milyen a te lábad :D
2010. máj. 17. 13:03
2/5 anonim válasza:
A lézerrel egyszerre képtelenség mindet eltávolítani,így maradnak szálak.Jobbat nem tudok.
2010. máj. 17. 13:24
3/5 anonim válasza:
Sajnos erre nem igazán van megoldás. Az erős szőr genetikus eredetű,kevesebbé tenni,gyengíteni nem lehet.
Én is nagyon szőrös vagyok,felül gyantáztatom,a lábamon hajnyíróval rövidítem a szőrt.
2010. máj. 17. 16:01
4/5 A kérdező kommentje:
na de most akkor mi az igazság?? Szeretnék pl hinni az elsőnek, de honnan tudjam, hogy az az igaz és nem a 3.
Nem szeretném nyírni hanyíróval, mert arról tuti erős lesz.
Neked első megszólaló, milyen a szőr? Tapasztalatból beszélsz? Te 3. pedig, próbáltad már az 1. megszólaló módszerét? Egybk. a 2.nak tuti igaza van. Illetve szerintem igen...
2010. máj. 18. 20:40
5/5 anonim válasza:
3.vagyok. Igen próbáltam,sokáig gyantáztattam,de amikor visszanőtt ugyanolyan erős,sűrű lett mint volt.A felsőtestemet most is gyantáztatom de semmit sem gyengült.
Szerintem ez nem mindenkinél egyformán működik,javaslom próbálgasd hátha nálad eredményesebb lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!