Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehet e normálisan szúrös...

Lehet e normálisan szúrös férfi lábam?

Figyelt kérdés
Nem akarok teljesen szőrtelen lenni, mert szerintem az undorító, szóval ha valaki a majd olvasott kérdésem megválaszolása helyett a "milyen gusztustalan a csupaszcsiga"-szerű mondatokkal gazdagít,azt esküszöm, h megkeresem és megölöm. Na, a kérdés így hangzik: lehetséges e lézeresen vagy bárhogy úgy szörteleníteni, hogy a szőr kevesebb és gyengébb, pihébb,rövidebb legyen, mert pl. a lábam olyan -de komolyan- mint egy faunnak. Az a fajta amire ti "a szőr férfiassá tesz, le ne szedd" emberek is azt mondják, hogy ez dúrva és a felsőtestem is kezd ilyenné átalakulni. Nos, nem akarok csupasz lábakat és mellkast, csak azt, hogy nprmális legyen kb olyan, mint mondjuk Gerorge Cloonynak vagy nem tudom. Lehetséges e de komolyan?
2010. máj. 17. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyantáztasd egy darabig, kb fél-1 év után ritkább és puhább lesz a szőr! Hát az alatt az idő alatt néha csupaszcsiga leszel, de megéri szerintem, ha te tényleg ezt akarod. Bár szerintem jobb a szőr, de nem szólok bele, nekem hótmind1 amúgy, milyen a te lábad :D
2010. máj. 17. 13:03
 2/5 anonim ***** válasza:
A lézerrel egyszerre képtelenség mindet eltávolítani,így maradnak szálak.Jobbat nem tudok.
2010. máj. 17. 13:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Sajnos erre nem igazán van megoldás. Az erős szőr genetikus eredetű,kevesebbé tenni,gyengíteni nem lehet.

Én is nagyon szőrös vagyok,felül gyantáztatom,a lábamon hajnyíróval rövidítem a szőrt.

2010. máj. 17. 16:01
 4/5 A kérdező kommentje:

na de most akkor mi az igazság?? Szeretnék pl hinni az elsőnek, de honnan tudjam, hogy az az igaz és nem a 3.

Nem szeretném nyírni hanyíróval, mert arról tuti erős lesz.

Neked első megszólaló, milyen a szőr? Tapasztalatból beszélsz? Te 3. pedig, próbáltad már az 1. megszólaló módszerét? Egybk. a 2.nak tuti igaza van. Illetve szerintem igen...

2010. máj. 18. 20:40
 5/5 anonim ***** válasza:

3.vagyok. Igen próbáltam,sokáig gyantáztattam,de amikor visszanőtt ugyanolyan erős,sűrű lett mint volt.A felsőtestemet most is gyantáztatom de semmit sem gyengült.

Szerintem ez nem mindenkinél egyformán működik,javaslom próbálgasd hátha nálad eredményesebb lesz.

2010. máj. 20. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!