Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha válogatós vagyok?
Figyelt kérdés
Az osztályomban több fiú is mondta már, hogy felszínes vagyok. ez miért baj? Csak szeretném ha szép fiúm lenne.2011. dec. 11. 12:08
21/25 LadyLee válasza:
Nem vagy válogatós - ez a hozzáállás pont a mérhetetlen igénytelenség jele.
22/25 anonim válasza:
Unalmas már ez a halom kamu kérdés. Törődj bele, hogy ronda vagy és nem lesz jó nőd, mert nem teszel semmit se a nyavalygáson kívül! (tuti egy unatkozó, nőgyűlölő hapsi tette fel ezt is...)
23/25 A kérdező kommentje:
Nemv agyok fiú. Nem értem egyeseknek mi bajuk van ezzel.
2011. dec. 11. 14:26
24/25 anonim válasza:
semmi,csak ez a qrvák felfogás a dolgokról,amien a tied,ez minden.
25/25 anonim válasza:
Ha majd sokat voltál már magányos, megtudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!