Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jár egy férfi fejében, ha ezt teszi?
Ha tudja, hogy a nő érez iránta valamit, és jobb lenne neki, ha nem találkoznának, de a férfi mégsem utasítja el, nem távolodik el tőle, de párkapcsolatot sem kezdeményez.
Se közel, de távol sem? Nem mutatja, hogy szeretne velem lenni, mint nővel, de mégis a közelemben maradt, gyakran felhív.
Miért teszi ezt? Magyarázza már el egy férfi, mert a női logikám ehhez kevés. :)
Egyszerű, az 1. párkapcsolatom előtt nekem is ez volt
Nincs elég bátorsága a srácnak!
15/F
De én elmondtam mit érzek, hogy nagyon fontos nekem.
Egy ideig nem hallottam felőle, pár napig, majd ismét felhív. Nem beszél a témáról. Én meg akkor nem akarom erőltetni, csak nem értem. Miért nem hagy békén, ha nem kell neki a szerelmem?
-a férfiak bizony mind ilyenek. Hiába nem akar egy bizonyos nővel párkapcsolatot létesíteni (mert nem érez úgy és tudja jól hogy nem is fog változni a véleménye), attól még szeretnek a közelükben tudni egy olyan nőt, akinek tetszenek. Fényezik magukat, jólesik nekik, semmi több. Szeretik azt tapasztalni, hogy rajonganak értük. Szimplán kihasznáálják a helyzetet.
Úgyhogy ne kombináld túl, nem akar az ég világon tőled semmit, csak azt, hogy Istenítsd tovább.
Nem istenítem és soha nem is fogom!
Az, hogy szeretem és ezt burkoltan elmondtam, nem jelent semmit. Attól még nem fogom fényezni, sőt nem beszélünk a témáról, teát nehéz is lenne, még ha akarnám is. :)
És hogyan dönthetném meg ezt benne, hogy lássa szeretem, de nem ő a világ közepe. Egy másik férfival?
Kíváncsi lennék mit reagál rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!