Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jár egy férfi fejében, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jár egy férfi fejében, ha ezt teszi?

Figyelt kérdés

Ha tudja, hogy a nő érez iránta valamit, és jobb lenne neki, ha nem találkoznának, de a férfi mégsem utasítja el, nem távolodik el tőle, de párkapcsolatot sem kezdeményez.

Se közel, de távol sem? Nem mutatja, hogy szeretne velem lenni, mint nővel, de mégis a közelemben maradt, gyakran felhív.

Miért teszi ezt? Magyarázza már el egy férfi, mert a női logikám ehhez kevés. :)

2011. dec. 10. 15:23
 1/10 A kérdező kommentje:
Neki nem kínos ez a helyzet velem?
2011. dec. 10. 15:24
 2/10 anonim ***** válasza:

Egyszerű, az 1. párkapcsolatom előtt nekem is ez volt

Nincs elég bátorsága a srácnak!

15/F

2011. dec. 10. 15:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Magát kondolja kínosnak talán, de nem akar elengedni valszeg, mert szeret, csak nem tudja/nem meri kifejezni magát, mert fél attól, hogy mi lesz a reakciód, ha mutatsz felé Te is valamit, akkor lehet abból jó.. ;)
2011. dec. 10. 15:25
 4/10 A kérdező kommentje:

De én elmondtam mit érzek, hogy nagyon fontos nekem.

Egy ideig nem hallottam felőle, pár napig, majd ismét felhív. Nem beszél a témáról. Én meg akkor nem akarom erőltetni, csak nem értem. Miért nem hagy békén, ha nem kell neki a szerelmem?

2011. dec. 10. 15:28
 5/10 A kérdező kommentje:
Kicsit már idős a gyerekes féléshez, kedves első! :)
2011. dec. 10. 15:29
 6/10 anonim ***** válasza:

-a férfiak bizony mind ilyenek. Hiába nem akar egy bizonyos nővel párkapcsolatot létesíteni (mert nem érez úgy és tudja jól hogy nem is fog változni a véleménye), attól még szeretnek a közelükben tudni egy olyan nőt, akinek tetszenek. Fényezik magukat, jólesik nekik, semmi több. Szeretik azt tapasztalni, hogy rajonganak értük. Szimplán kihasznáálják a helyzetet.

Úgyhogy ne kombináld túl, nem akar az ég világon tőled semmit, csak azt, hogy Istenítsd tovább.

2011. dec. 10. 15:44
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem istenítem és soha nem is fogom!

Az, hogy szeretem és ezt burkoltan elmondtam, nem jelent semmit. Attól még nem fogom fényezni, sőt nem beszélünk a témáról, teát nehéz is lenne, még ha akarnám is. :)

2011. dec. 10. 15:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezz rá a dologra. Egyébként én férfiként se értem, hogy mit akar ezzel. :D
2011. dec. 10. 15:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Látom sikerült kiragadnod a mondandóm lényegét. Az számára már éppen elég fényezés és istenítés, hogy valakiről tudja, hogy bejön neki/szereti őt. Egyértelmű, hogy továbbra is keresni fogja a társaságod, még ha nem is akar tőled az ég világon semmit sem, mert bizsergeti a pici lelkét, hogy lám, valaki odáig van érte. Ennyi.
2011. dec. 10. 16:03
 10/10 A kérdező kommentje:

És hogyan dönthetném meg ezt benne, hogy lássa szeretem, de nem ő a világ közepe. Egy másik férfival?

Kíváncsi lennék mit reagál rá?

2011. dec. 10. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!