Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szokjak le az önkielégí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szokjak le az önkielégítésről?

Figyelt kérdés
Bizonyos szempontból, persze, jó, de mégis undorító dolognak tartom, h eképpen kihasználom a lány ismerőseimet, de mégsem tudok ellenállni. Másrészt azért is le akarok szokni róla, mert hívő római katolikus keresztény vagyok, és legfőképpen ez a problémám akadályoz abban, h jó keresztény legyek. Kérem, h a taplók kíméljenek a válaszadással kapcsolatban.
2009. máj. 15. 19:25
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
100%

Nos, hogy szokj le a onkielegitesrol, ez a kerdes - szexelj minnel tobbet mas emberrel. ( Tiszta megkozelites: a sajat felesegeddel)

De mivel a te esetedben a korod miatt ez nem mukodik, igy meg kell elegedned azzal, hogy rad ez nem vonatkozik. Aminek ki kell jonnie, annak ki kell jonnie. Az egyetlen amit tehetsz, hogy onuralmat gyakorolsz, es a leheto legkevesebbszer csinalod. (Azaz egy fel nappal azutan, amikor mar ugy erzed, hogy tenyleg kell, mert szetrobbansz . :)

Mas: ne akarj megfelelni az osszes torvenynek. Jezust is azzal "baszogattak" a rabbik, hogy nem tart be bizonyos emberi torvenyeket - kezmosas eves elott, es hogy szombaton gyogyit. Es o sem tartotta be az emberi torvenyeket - es megis bun nelkuli volt.

Mindenesetre vallasi dolgokban nem tudok veled vitazni, mert a katolicizmust hibas vallasnak tartom, nem keresztenyi vallasnak. De azert megkerdem, ha Isten azt varja el, hogy onmagunktol tokeletesek legyunk, minek kellett Jezus aldozata?

2009. máj. 15. 22:59
 32/66 anonim ***** válasza:
57%
Micsodaaa? Isten a pápának nyilatkozott?:-D Ecséém.. azt hiszed a papok nem rántanak rá? Sőt Jézus is recskázott hiszen férfi volt
2009. máj. 15. 23:42
 33/66 A kérdező kommentje:
Nem, Jézus nem recskázott, hiszen ő nem vétkezett, minden bűntől mentes volt.
2009. máj. 16. 09:08
 34/66 anonim ***** válasza:
58%

Azért látszik fiatal vagy és még azt se érted, amit tanítanak neked hittanon:

- Pedálozol a pápával, hogy ő biza szent és sérthetetlen. Aha, nézzük csak meg ki a mostani pápá, Benedek papa aki Hitler jugend tag volt és Magyarországon töltötte a katonai szolgálatát azzal, hogy tankcsapdákat telepített.

- Ilyen butaságokat írsz, hogy Jézus ember volt. Javaslom kérdezd meg a hittantanárodat, hogy miről döntöttek a nagytiszteletű egyházfők 325-ben a Niceai zsinaton.

- Ahogy az sem egyértelmű, hogy Jézus valóban, keresztény értelemben "bűntelen" lett volna. Ahogy azt tudnod illene, a biblia szó jelentése = könyvek. Ezeket a "könyveket" úgy válogatták össze egy hoszabb műből. Kismillió dolgot kihagytak belőle, ami nem illett össze a főpapok elképzelésével, mint pl. a gnosztikus evangéliumokat, csak, hogy a legismertebbet említsem.

Egyébként meg, hogy polgárpukkasztást végezzek, az egész keresztény vallás nem más, mint egy középkori rendszerhez illesztett olyan vallás, mellyel a középkori parasztot csöndben és nyugton lehetett tartani. Elhitte a barom, hogyha melózik, mint az igásló egész nap egy tál zabkásán és a megtermelt javait leadja az egyháznak és a főuraknak (akik meg zabálnak és palotában laknak) akkor majd övék lesz a mennyeknek országa. Ha-Ha! Mára elavult és használhatatlan, sőt, értelmetlen is.

2009. máj. 16. 10:25
 35/66 anonim ***** válasza:
84%
Elegge valoszinu, hogy "jezus nem recskazott" de kedves kerdezo, hidd el, te mint 100%-os ember, nem tudsz (termeszetbol fakadoan keptelen vagy ra) hogy buntelen legyel. Ezert kellett Jezus aldozata. Ezzel a "tokeletes akarok lenni 100%-osan mindenben" hozzaallasoddal azt gondolom, pont a bunbocsanat ingyen es erdem nelkul valo megkapasat gunyolod - "Neked Isten csak ne bocsasson meg csak ugy" - te majd kierdemled a tokeletessegeddel.
2009. máj. 16. 10:29
 36/66 A kérdező kommentje:

Én nem gúnyolok ki senkit, és semmit, én egyszerűen csak rájöttem arra, hogy hazugság úgy kereszténynek lenni, ahogy eddig én az voltam, és próbálok változni. És igen, az embernek az a küldetése, hogy törekedjen a tökéletességre, ugyanis a "keresztény" szó jelentése "Krisztus követő", és ha Krisztus tökéletes volt, akkor nekünk is erre kell hajtani. Elvileg nincs akadálya annak, hogy az ember tökéletes legyen, bár erre nem volt példa.

Igen, utolsóelőtti válaszoló, a hitvallásban is azt mondjuk, hogy "Értünk, emberekért,: a mi üdvösségünkért: leszállott a mennyből. Megtestesült: a Szentlélek erejéből: Szűz Máriától,: és emberré lett." Tudom, hogy sok mindent belemagyaráznak mindenbe, hogy a papok így, a püspökök úgy, stb... Túlon túl sok propaganda-anyagot olvasol... Nem mondtam, hogy a pápa tökéletes, de őrá hagyatkozhatunk, mert ő Krisztus földi helytartója...

2009. máj. 16. 14:14
 37/66 anonim ***** válasza:
22%
Nem akarlak megsérteni, de az egész egyház az ősidők óta csak a hívők butítása. Nagyot kaszált vele az, aki kitalálta.
2009. máj. 16. 14:40
 38/66 A kérdező kommentje:
A római katolikus keresztény 1házat Jézus Krisztus alapította. Ha úgy gondolod, ő sokat kaszált vele...
2009. máj. 16. 15:30
 39/66 anonim ***** válasza:
100%

Azt írtad; eleget akarsz tenni a törvénynek, mégha nehéz is.

Erre a válaszom, ill. inkább idéztem vhonnan:

"Nem a törvény rossz, vagy a Tízparancsolatban van a hiba, hanem mi nem vagyunk alkalmasak arra, hogy eszerint éljünk - a bűneset óta. Megváltóra van szükségünk - de nem csupán életünkben egyszer, amikor elfogadjuk őt, hanem folyamatosan. Krisztusnak kell, hogy bennünk lakjon, akkor tölthetjük be a törvényt.Ha Istentől újjászületünk, és a Lélek által Isten bennünk lakik, akkor nem cselekszünk bűnt, akkor betöltjük a törvényt."

Amúgy van egy nagyon jó cikkem /elmentettem valahol/ pontosan erről van szó, és hiszem hogy Te is kapnál belőle megfelelő támpontot!

Ha gondolod átküldhetem emailban!

2009. máj. 16. 17:29
 40/66 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok:)

amugy én is keresztény vagyok, csak nem egyvallású veled (de azthiszem ez nem is lényeges):

2009. máj. 16. 17:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!