Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogy szokjak le róla? Fontos! Többi lent
Anyám rajta kapott maszti közbe..elég kínos volt.:S
És azt mondta hogy ne csináljam mert különben elkurvulok..:S Eddig azt hittem ez természetes..de hát ezek szerint nem..(egyébként van egy barátom 3 hónapja de vele még nem szeretnék lefeküdni) Hogy szokjak le a masztiról?:S
Már 3 napja nem csináltam és nagyon kívánom már..mit tegyek? ha anyám meg látja újra..:/ hogy kell róla leszokni?:(
14L
Nem kell róla leszokni. Anyukádnak ez szimplán nem természetes, ennyi.
De egyébként az. Felvilágosult, felnőtt emberek közt az, természetes.
Szóval nem kell róla leszokni, csak figyelj oda rá, hogy ne kapjanak rajta. :) (A barátoddal való lefekvést meg valóban halogathatod még jó ideig.)
Eddig én is azt hittem ,hogy amit csinálok az jó.
de most..félek hogy újra lebukok..:/
mit tennétek a helyembe?
Mértnem csinálod akkor ha elmennek otthonról vagy éjjel ...nekem eszembe se jutni csinálni miközbe tudnám hogy a másik szobában tv-znek mert az ajtómat nem lehet bezárni...persze nem mondom hogy nem csináltam már, vigyázni kell vele:D
18f
Én a helyedben megpróbálnám akkor csinálni, amikor a szüleid nincsenek otthon.
14/L
(én is akkor szoktam) :)
Szia!
Én is tartok a szüleimtől ilyen szempontból. Bár én, ha ilyen helyzetben lennék, mint te beszélnék az anyukámmal. Felvázolnám neki, hogy miért teszem ezt, és hogy ez nem rossz, vagy bűn. Bár biztosan tudja anyukád is, azért jó, ha látja, hogy tudod mit csinálsz, mire jó stb.
Szerintem abból nem lehet nagy baj, ha elmondod, hogy vágysz rá, szeretnéd megismerni a testedet és kényeztetni magad egy kicsit. Szerintem megértené.
Egyébként én az ilyen beszélgetést szeretném elkerülni, ezért akkor masztizok, amikor egyedül vagyok itthon, vagy este, amikor lefekszek aludni. Ilyenkor már senki nem nyit rám, mert tudják, hogy pihenni szeretnék:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!