Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis dolog ha a parom mas nokkel csetel?
vagy csak en vagyok konzervativ es "feltekeny"?
egyebkent nem vagyok feltekeny, tok nyugodt vagyok, de azert erdekelne hogy ez normalis e. vagy jobb lenne ha szolnek miatta? foleg ferfiak de egyben nok valaszat is varom,koszi:)
masfel eve.
nem hiszem hogy kihult, pont most kozeledtunk egymashoz meg jobban. sokat nevetunk a szex is meg jobb! meghittebb az egesz.
lehet neki nem?
uristen, lehet en teljesen felreertek mindent!
Lehet hogy sokan nem fognak egyetérteni a tanácsommal, de sajnos személyes rossz tapasztalatom van ilyen téren , nálunk szakitás lett a dologból, és mint utólag kiderült elég hosszu ideig baleknek voltam nézve, a volt barátnöm hónapokon keresztül ismerkedett a neten.
Telepits fel a gépére egy keylogger programot, vannak használhatóak, és nézd meg, hogy mit chatel. Ha vaklárma az egész akkor megnyugszol, és nem gyanakszol feleslegesen, viszont jogos a gyanud, akkor legalább tisztában leszel a helyzettel.
Egy kapcsolatban még unalomüzésnek se elfogadható a netes ismerkedés se , viszont ha régi ismerösök miatt jár fel az oldalra, akikkel ott tartja a kapcsolatot abban semmi kivetnivalót nem látok.
Ha kell segitség a keyloggerrel kapcsolatban irhatsz privit, segitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!