Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normalis dolog ha a parom mas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis dolog ha a parom mas nokkel csetel?

Figyelt kérdés

vagy csak en vagyok konzervativ es "feltekeny"?

egyebkent nem vagyok feltekeny, tok nyugodt vagyok, de azert erdekelne hogy ez normalis e. vagy jobb lenne ha szolnek miatta? foleg ferfiak de egyben nok valaszat is varom,koszi:)

2011. dec. 5. 14:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
miota jartok? nem lehet h kihult a dolog?
2011. dec. 5. 15:22
 22/29 A kérdező kommentje:

masfel eve.

nem hiszem hogy kihult, pont most kozeledtunk egymashoz meg jobban. sokat nevetunk a szex is meg jobb! meghittebb az egesz.

lehet neki nem?

uristen, lehet en teljesen felreertek mindent!

2011. dec. 5. 15:24
 23/29 anonim ***** válasza:
lehet h neki nem.. de észrevettél vmi jeleket?
2011. dec. 5. 15:34
 24/29 A kérdező kommentje:
azt vettem eszre hogy sokkal jobban megertjuk egymast, es tokre orulok.
2011. dec. 5. 15:36
 25/29 anonim ***** válasza:
vmi előrelépés?
2011. dec. 6. 02:03
 26/29 anonim ***** válasza:

Lehet hogy sokan nem fognak egyetérteni a tanácsommal, de sajnos személyes rossz tapasztalatom van ilyen téren , nálunk szakitás lett a dologból, és mint utólag kiderült elég hosszu ideig baleknek voltam nézve, a volt barátnöm hónapokon keresztül ismerkedett a neten.

Telepits fel a gépére egy keylogger programot, vannak használhatóak, és nézd meg, hogy mit chatel. Ha vaklárma az egész akkor megnyugszol, és nem gyanakszol feleslegesen, viszont jogos a gyanud, akkor legalább tisztában leszel a helyzettel.

Egy kapcsolatban még unalomüzésnek se elfogadható a netes ismerkedés se , viszont ha régi ismerösök miatt jár fel az oldalra, akikkel ott tartja a kapcsolatot abban semmi kivetnivalót nem látok.

Ha kell segitség a keyloggerrel kapcsolatban irhatsz privit, segitek.

2011. dec. 6. 02:23
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
utolsó, sajnalom, ami történt :S az én exem is ezt csinalta, irogatott ennek-annak, " unaloműzés " céljából.. és ennyivel le is voltam rázva :S aztan lattam olyanokat h elvileg baratnonek a bugyis képéhez irta h cuki vagy xy-om, meg egy másik oldalon odairta egy vadidegen csajszinak h " szépek a barátnőid, de közel se annyira mint te.. " ez engem nagyon bántott, le is fogytam, beteg voltam, allandoan sirtam.. borzalmas idoszak volt :S nem vok hive a nyomozgatásnak addig, amig látom a páromon h őszinte velem.. meg amugy az látszik is az emberen, h ki milyen.. annyira azért nem jó szinészek :D ja, és ezzel a pasival tavaly karacsonykor szakitottunk, 3 hétre rá új baratnoje volt, aki nyár óta a jegyese is.. 3 évig jártunk.. :(
2011. dec. 6. 02:27
 28/29 A kérdező kommentje:
utolso nagyon sanalom, remelem ratalalsz egy hozzad sokkal jobban illo ferfire..
2011. dec. 6. 09:49
 29/29 anonim ***** válasza:
igen, van egy másik, de ennél meg önértékelési zavaraim vannak.. h mi van ha nem vagyok neki elég jo.. :S
2011. dec. 6. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!