Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis hogy ha szeretem ha bennem van a sperma?
Mi is így vagyunk Tomival!
SP voltam
hát hallod, nem vagyok finnyás, mert belém is belém élvez, le is nyelem ha kell de szerintem ez elég gusztustalan ...
ráadásul nem is biztos hogy egészséges, hogy nem folyatod ki azonnal
úristen
ha te élvezed, mi fszt érdekel, hogy szerintünk normális-e?
nem, nem az, most akkor leszoksz róla?
fake
miert irtok ugy a spermarol mintha vmi undorito dolog lenne??
egy termeszetes folyamat vegkifejlete. egyebkent en se szeretnek mas spermajval kontaktusba kerulni, itt csakis a baratomrol van szo. Nem hiszem ha masnap meg bennem marad egy keves akkor az nem egeszseges, hiszen teljesen termeszetes. Kimosni meg kifolyatni teljesen ugyse lehet rogton se, tehat eleve masnapig valamilyen szinten benned marad. Ez igy van masoknal is, en csak arra akartam celozni, hogy az hogy bennem marad egy jkeves belole engem nem zavar, sot egyenesen imadom, mert nagyon intim es megnyugtat.
Csak,hogy tudd a sperma lúgos kémhatású,a huvelyváladékod pedig savas normális esetben.
És ha a barátod beléd élvez,akkor károsítja a huvelyflórádat,ami késobb nem fog megvédeni a ferozésekkel szemben,és megágyazol a nogyógyászati problémáknak.
Na,az milyen intim és megnyugtató lesz,mikor majd nem fogsz tudni sexelni a pároddal a fájdalmas huvelygyulladás miatt.
De nyugodtan kérdezz meg errol egy nogyógyászt,o is megmondja,hogy káros,amit csinálsz.
És ha tényleg ennyire betegsen ragaszkodsz a párodhoz,akkor javaslom,hogy verd ki neki egy uvegbe,és,amikor hiányzik,kenegesd magad vele.
Ha állandoan beléd élvez,akkor károsítja a huvelyed védekezo rendszerét.
Kérdezz meg egy nogyógyászt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!