Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis hogy ha szeretem ha bennem van a sperma?
hogy lehet itt ennyi agytröszt? :D :D :D sírok komolyan... ma 03:57-es szépen megfogalmazta a lényeget. ilyen b.aromságot, hogy ha beléd élvez károsít téged... és akkor hogy a fenébe lesz terhes egy nő? vagy a fogamzásgátlót is be kellene tiltani? lévén a legtöbben akkor sem használnak gumit, tehát ilyenkor felér a szex egy testi sértéssel :D
kérdező, szerintem semmi extra nincs ebben. kicsit furcsának hangzik, de ha jól esik, hát legyen. de nehogy bevedd az ilyen h.ülyeségeket hogy károsít.
tudom hogy nem karosit, eddig tok jol vagyok, soha nem volt belole baj. ja igaz, ekkora hulyeseget , hogy karosit ha allandoan belemelvez.. akkor minek szedem a tabit? mert a tabi az tenyleg karosit mert mu, de a sperma az natur:)
sok itt a finnyas:)))
És használsz tisztasági betétet kérdező, vagy csak hagyod hogy a bugyid felfogja?
Hány éves vagy? Szeritem amúgy aranyos dolog ez tőled.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!