Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis dolog ha a parom mas nokkel csetel?
vagy csak en vagyok konzervativ es "feltekeny"?
egyebkent nem vagyok feltekeny, tok nyugodt vagyok, de azert erdekelne hogy ez normalis e. vagy jobb lenne ha szolnek miatta? foleg ferfiak de egyben nok valaszat is varom,koszi:)
de ha csak felnez akkor minek regisztralt???
lehet csak szorakozik, vagy unatkozik nem tudom. De ha csinalok egy kamuprofilt abbol meg nem tudok meg semmit. lehet velem szoba se all, massal viszont lehet igen!
lehet nem kellene mindent megadni neki?? na most akkor majd kap tolem;)
en se ertem! akkor inkabb nezegessen meztelen noket a neten, vagy akarmit, de ne cseteljen idegen nokkel. ez nekem nem tetszik! nem tudom mit szolna ha en is idegen pasikkal csetelnek!
bizti nagyon orulne neki, ahhoz kepest amilyen feltekeny!
Azon az oldalon csak nagymellu nok vannak, meg masok is, de szerintem profilkepnek mindneki a legjobb legszexisebb kepet rakja ki, ugyhogy eleg szep a valasztek. az a sok no jezusom!
es most divat igy ismerkedni, sok szabad no jar el randikra.
es a parom kulsoleg jol nez ki, meg vicclodni is nagyon szeret, de legbelul viszont bizonytalan idegenekkel (legalabbis eddig ilyennek ismertem meg ot).
aztan meglepik mindig vannak!
koszi:)
kar hogy ot nem ertjuk meg:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!