Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normalis dolog ha a parom mas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis dolog ha a parom mas nokkel csetel?

Figyelt kérdés

vagy csak en vagyok konzervativ es "feltekeny"?

egyebkent nem vagyok feltekeny, tok nyugodt vagyok, de azert erdekelne hogy ez normalis e. vagy jobb lenne ha szolnek miatta? foleg ferfiak de egyben nok valaszat is varom,koszi:)

2011. dec. 5. 14:38
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
jaa, ezt sose fogom megérteni a pasik részéről.. van nekik nőjük, akik mindent megadnának neki és a kedvükben járnak, aztan meg nekik mindig más kell :S
2011. dec. 5. 15:06
 12/29 A kérdező kommentje:

de ha csak felnez akkor minek regisztralt???

lehet csak szorakozik, vagy unatkozik nem tudom. De ha csinalok egy kamuprofilt abbol meg nem tudok meg semmit. lehet velem szoba se all, massal viszont lehet igen!

2011. dec. 5. 15:07
 13/29 anonim ***** válasza:
sztem rakj ki vmi nagymellű nőt, és irj rá..
2011. dec. 5. 15:07
 14/29 A kérdező kommentje:

lehet nem kellene mindent megadni neki?? na most akkor majd kap tolem;)

en se ertem! akkor inkabb nezegessen meztelen noket a neten, vagy akarmit, de ne cseteljen idegen nokkel. ez nekem nem tetszik! nem tudom mit szolna ha en is idegen pasikkal csetelnek!

bizti nagyon orulne neki, ahhoz kepest amilyen feltekeny!

2011. dec. 5. 15:10
 15/29 anonim ***** válasza:
hat még a meztelen nők nézegetése se nagyon fér bele, de ok.. sztem ez a kamuprofil lenne a jó ötlet, de akkor amikor még nem tudja, h tudod.. :(
2011. dec. 5. 15:13
 16/29 A kérdező kommentje:

Azon az oldalon csak nagymellu nok vannak, meg masok is, de szerintem profilkepnek mindneki a legjobb legszexisebb kepet rakja ki, ugyhogy eleg szep a valasztek. az a sok no jezusom!

es most divat igy ismerkedni, sok szabad no jar el randikra.

es a parom kulsoleg jol nez ki, meg vicclodni is nagyon szeret, de legbelul viszont bizonytalan idegenekkel (legalabbis eddig ilyennek ismertem meg ot).

aztan meglepik mindig vannak!

2011. dec. 5. 15:15
 17/29 anonim ***** válasza:
vmit lépned kell, mert akarmennyire is bizonygatnák itt a pasik most foggal-körömmel h ez normalis, ez nem az!!
2011. dec. 5. 15:17
 18/29 A kérdező kommentje:
de engem tenyleg nem zavar az,hogyha o regi baratnokkel baratokkal csajokkal beszel stb, meg az se ha eljar a haverokkal, soha nem szoltam miatta, de nem azert mert meg akarok neki felelni ahnem mert tenyleg nem zavar. Na de randioldalon azert mar ne. es mindne nap. meg szerencse hogy csak tiz percre megy fel, kulonben kezdenek idegrohamot kapni! eletemben nem voltam feltekney, es most ezt hozza ki belolem.
2011. dec. 5. 15:20
 19/29 anonim ***** válasza:
hat en megertelek..
2011. dec. 5. 15:20
 20/29 A kérdező kommentje:

koszi:)

kar hogy ot nem ertjuk meg:))

2011. dec. 5. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!