Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis dolog ha a parom mas nokkel csetel?
Figyelt kérdés
vagy csak en vagyok konzervativ es "feltekeny"?
egyebkent nem vagyok feltekeny, tok nyugodt vagyok, de azert erdekelne hogy ez normalis e. vagy jobb lenne ha szolnek miatta? foleg ferfiak de egyben nok valaszat is varom,koszi:)
2011. dec. 5. 14:38
1/29 anonim válasza:
Miért ne lenne normális? Csak azért mert kapcsolatban van, nem beszélhet más nőnemű egyedekkel? Amíg nem flörtöl felük, egyáltalán nem gáz. Sőt, természetes!
2/29 A kérdező kommentje:
hat gondolom flortol veluk. mi masrol beszelgetne idegen nokkel egy randizos csetprogramon?
2011. dec. 5. 14:41
3/29 anonim válasza:
ha én beszélek más lányokkal, azt nem titkolom, és ha akarja párom is elolvashatja, több éves barátságokat nem rúgok fel, de ismeretlen lányokkal eszembe sem jut chatelgetni...
4/29 anonim válasza:
"randizos csetprogramon"-ha együtt vagytok, és ő is komolyan gondolja, minek van fent ilyen oldalon? :O:O
engem ez is zavarna....
de kül kérdezd meg tőle ha fordítva lenne és te csinálnád mennyire esne jól neki.....
19L
5/29 A kérdező kommentje:
nem kozossegi oldal ahol baratok vannak meg ismerosok, es nem is msn vagy skype, hanem randis cset program, azaz ismeretlen idegen nok, idaig...:O
aztan lehet mar csereltke msn comet is, nem tudom.
na hat ez marha jo..
2011. dec. 5. 14:51
6/29 anonim válasza:
hat ha haverok, baratnok, stb.. akkor nem zavar, de ha randizós chatprogram, akkor szólnék neki a helyedben.. de ezt honnan tudod amugy?
7/29 A kérdező kommentje:
azt hozzateszem hogy csak 10-15 percet van fenn aztan kikapcsolja de ez igy megy majdnem minden nap..
2011. dec. 5. 14:58
8/29 A kérdező kommentje:
onnan tudom hogy meglattam az oldalt, aztan nem is erdekelt, de egyik nap elkezdtem a regisztraltak kozott keresni, reszletes keresovel, keri a varost, kort, stb...es kidobta ot is fotokkal egyutt. azota neha figyelem, de msot mar kezd idegesiteni. mar en erzem hulyen magam hogy figyelem. eleve nem vagyok feltekeny tipus, de ezt nem tudom hova tenni.meg aztan mit lehet 10 erc alatt csetelni? egyebkent ninden nap akkor megy fel mikor a munkahelyen ebedszunet van.
2011. dec. 5. 15:01
9/29 anonim válasza:
de minek megy fel ha vagy neki?:)
nekem tuti nem esne jól
19L
10/29 anonim válasza:
de nem lehet h csak felnéz? és nem is chatel senkivel? esetleg ha csinalnal egy kamuprofilt? tudom, hulye otlet, de ha maskepp nem megy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!