Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A középsulis vagy az egyetemi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A középsulis vagy az egyetemi élet a jobb szerintetek?

Figyelt kérdés

Azért ide írtam, mert ezt a topicot olvassák a legtöbben:)

(19F // Óbudai Egyetemről)

2011. dec. 4. 22:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az egyetem jobb valamivel, de ezt sem szeretem igazán. Itt nincs oszályfőnöki óra, szülői értekezlet, igazolás, akkor megyek be amikor akarok, kivéve persze a gyakorlati órákat. És persze sokkal komolyabb az egész, a tanárok, a diákok, az egész közeg. A tananyag viszont iszonyat, már előre félek a vizsgaidőszaktól.:(
2011. dec. 5. 00:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Gimiben legalább arra volt időm, hogy a barátaimmal eltöltsek egy-egy délutánt. Egyetemen nincsenek haverjaim, nem hogy bulizni nincs időm (bulizni régen se buliztam).

Persze attól függ, hova mész egyetemre... Nyilván, ha oda mész, ahol tanulsz is valamit, akkor annak ez az ára. Sajnos.

2011. dec. 5. 03:57
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetem vagy főiskola sokkal jobb,általában azért nem szokták szeretne,mert akik a középsuliban "nagyon menők" voltak,itt már fogják őket nagyon csípni,nem beszélve arról,hogy itt már tanulni is kell,a középsuli nagyon könnyű de itt már dolgozni is kell,hogy ne bukj meg és hát aki lusta az utálja.Én nagyon szeretem,önállóság,szabadság,sok új ember,jó bulik,érdekes tantárgyak,és a hisztis kis ribik jobban meghúzzák magukat,vagy pedig mindennap meghallgatunk egy jó sztorit a koli ku*váiról.itt már nem a fontos,ki hogy néz ki,hány réteg smink van rajta,milyen a telefonja.
2011. dec. 5. 08:29
 14/14 anonim ***** válasza:

egyetem!!!

(a középsuli is jó volt-akkor, meg anno az általános is)

Sztem ha azt a kérdést tennéd fel, hogy az egyetem vagy a munka világa a jobb, sokkal egyértelműbb lenne a válasz :D

2011. dec. 5. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!