Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A középsulis vagy az egyetemi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A középsulis vagy az egyetemi élet a jobb szerintetek?

Figyelt kérdés

Azért ide írtam, mert ezt a topicot olvassák a legtöbben:)

(19F // Óbudai Egyetemről)

2011. dec. 4. 22:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
6%
Ja, te vagy az a kis bu.zi?
2011. dec. 4. 23:00
 2/14 anonim ***** válasza:
Egyetem. Nem kérdés.
2011. dec. 4. 23:01
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
az egyetemi élet nehéz és sokszor szar, de nem kívánom vissza a középsulis éveket, mikor mások szabták meg az időm.
2011. dec. 4. 23:02
 4/14 anonim ***** válasza:
65%
Hányingerem van az egyetemtől, és a sok szaros kivénhedt egyetemi tanártól...
2011. dec. 4. 23:06
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen más a kettő. De szerintem, a maga nevében az egyetem jobb, bár olykor a sok tanulás, rohangálás igazán megkeseríti a dolgokat. Mindenesetre sokkal szabadabb, lazább a dolog kevesebb kötelezettséggel, vagyis csak olyan kötelezettségeid vannak, amiket magadnak választottál, mondván, hogy olyan dolgot tanulsz, ami érdekel is, ha nem feltétlen az összes tantárgy, de javarészt igen.
2011. dec. 4. 23:09
 6/14 anonim ***** válasza:

egyetemi sokkal jobb

21f

2011. dec. 4. 23:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha kevesen vagytok az osztályban és mindenkivel jóban vagy egyértelmű hogy gimi. Mi rengeteget baromkodtunk. :D

Egyetem másabb. Rengetegen vagytok egy órán, minden órán más a társaság, szóval fura.

2011. dec. 4. 23:27
 8/14 anonim ***** válasza:
Meg még annyi, hogy mikor gimis vagy nincs akkora felelősséged mint mikor már egyetemen, de ezt már előttem is említették. De szerintem pont ezért jobb a gimi, még eljátszhatod a hülye gyereket. :D
2011. dec. 4. 23:29
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Az egyetemi élet elég nehéz, a tananyag jóformán elsajátíthatatlannak tűnik, de aztán mindig sikerül. Nagyon jó, mert azt tanulod, amit szeretsz, és itt szabadság van, már ha lehet így fogalmazni, közel sem támaszt annyi szabályt, mint egy középiskola, viszont 100-szor annyit követel.

Nekem az egyetemi jobb :) A gimit is imádtam, de nagyon szeretem, hogy nem csak az életkorom által élek a felnőtt világban :)

2011. dec. 4. 23:33
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
A középiskola. Nem kell folyton a vizsgáktól rettegni, kevesebb felelősség, kevesebb ember, kisebb terület, nem kell annyit rohangálni és a tananyag sem annyira nehéz, ha úgy állsz hozzá, ráadásul ha nem vagy teljesen debil, akkor simán elrugdosnak az érettségiig.
2011. dec. 4. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!