Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Szóval...a menstruációm régebben (kb. fél éve) mindig hó vége fele jött..és aztán beállt 15.-e körülre...ismét hó végén jött meg + pár nap késéssel,de múlt és e hónapban is miután a barátommal játszottunk és csak ezután jött meg.....mindig védekezünk...vélemény?
2011. dec. 4. 19:26
1 2
 1/11 DiMalto ***** válasza:
fogalmazás 1-es........
2011. dec. 4. 19:27
 2/11 A kérdező kommentje:

kérdeztem?

ink. ne szólj hozzá... -.-

2011. dec. 4. 19:29
 3/11 DiMalto ***** válasza:
írnák véleményt is,de nem tudom (nem értem) mi a kérdés......
2011. dec. 4. 19:31
 4/11 mantis religiosa ***** válasza:
A szexuális életedben beálló változások felboríthatják a hormonháztartásod, ha beállnak a dolgok, egyenesbe jön az is.
2011. dec. 4. 19:32
 5/11 mantis religiosa ***** válasza:
Kedves DiMalto! Az egyes szám első személy feltételes módja az írhatnék, az írhatnák a többes harmadik. Ne szólj be addig míg te sem vagy tökéletes.
2011. dec. 4. 19:34
 6/11 A kérdező kommentje:

leírom másképp :

A mensim (kb.fél éve) mindig hónap végén jött meg.

Később beállt 15.-e körülre....A múlt és e hónapban viszont megint hónap végén jött meg,pár nap késéssel ( nem 28 napra rá,hanem kb. 30-32 nap) , de úgy jött meg ebben a két hónapban,ha a barátommal játszottunk...és másnap reggelre meg jött.

2011. dec. 4. 19:34
 7/11 A kérdező kommentje:

ez normális?

(mindig védekezünk,de azért mégiscsak furcsa...)

2011. dec. 4. 19:36
 8/11 mantis religiosa ***** válasza:

Nem tudhatod, mikor jött volna meg ha nem vagy a barátoddal, de ha volt orgazmusod, az összehúzódások megindíthatják a folyamatot.

Más stresszes dolog nem történt veled az elmúlt időszakban?

2011. dec. 4. 19:44
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem,nem voltam stresszes....csak átlagosan...:)

Igen volt orgazmusom...

2011. dec. 4. 19:54
 10/11 mantis religiosa ***** válasza:

Eddigi párkapcsolati tapasztalataimra alapozva, azt mondom, néhány nap ide-oda nem probléma.

Számold bele azt is, hogy a ciklus a holdhónaphoz igazodik, ami 28 nap, a naptári hónapok pedig általában 30-31 naposak.

2011. dec. 4. 20:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!