Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfiak miert AKARNAK gyereket?
Mig mi nok vagyunk ra tiszta szivbol egy bizonyos ido utan, nalunk ez osztonos..addig a ferfi mit erez? mert a ferfiak tobbnyire nem akarnak gyereket, de aztan vagy meggyozik ot, vgay a tarsadalom elvarja es igent mond. De a ferfi akarhat gyereket osztonosen?? vagyik ra? hogyan?
HA akar akkor miert akar gyereket?
"a nő aki nem vállal gyereket, na az ő élete totál értelmetlenné válik, mert mint nőnek meg kell tapasztalnia a szülést, ha tetszik ha nem, különben a karma addig nem engedni továbblépni"
Ezen most besírtam! :D Tehát mivel nem akarok szülni, nincs értelme az életemnek? Akkor kössem fel magam talán?
"Nem nyugodtan éljél csak, de addig jársz vissza a földre amíg nem szülsz legalább egyszer."
Ez eddig ok, de leehet, hogy most az a karmája, hogy az öregkori magányosságot és egyedüllétet kell megtapasztalnia.
utolso nagyon igazad van es teljesen egyetertek veled.
szeretem mikor valaki jol megfogalmazza a dolgokat:)
"Utána kell járni, nem pedig a tudományos dogmákat kell követni."
Bocsi, de ezzel nem teljesen értek egyet. Én szintén hiszek a reinkarnációban, de eddig nem sok olyan tudományos ténnyel találkoztam, ami a hitemmel ellenkezett volna. Most például konkrétan egy ilyen sem jut az eszembe. Habár azt hozzá kell tennem, hogy a történelem néven futó horror/mese gyűjteményt nem tekintem tudománynak. A tudomány cím nálam csak a matematikát, és a természettudományos tárgyakat, magyarul a reál tárgyakat illeti meg.
18:29
Hülyeséget írtál, mert a természettudomány is fix. Amit bizonyítanak, az már nem fog megváltozni. Tisztában vagy azzal, hogy mi a különbség az elmélet és a bizonyított tény fogalmával?
A te mentalitásod szerint később megváltozik az az álláspont, hogy a föld kerek. Ezt most komolyan gondolod?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!