Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfiak miert AKARNAK gyereket?
Mig mi nok vagyunk ra tiszta szivbol egy bizonyos ido utan, nalunk ez osztonos..addig a ferfi mit erez? mert a ferfiak tobbnyire nem akarnak gyereket, de aztan vagy meggyozik ot, vgay a tarsadalom elvarja es igent mond. De a ferfi akarhat gyereket osztonosen?? vagyik ra? hogyan?
HA akar akkor miert akar gyereket?
ez nem igaz, te hülye vagy kérdező, egy férfi is ugyan úgy akar ösztönösen gyereket.Mindenki szereti a gyerekeket, aranyosak, nem tudom a nők miért hiszik mindig azt a férfiakról, hogy érzéketlen robotok akiket csak a szex érdekel, kikérem magamnak, én igen is szeretnék gyereket és többet fogok vele foglalkozni mint az anyja!
21f
nem vagyok hulye, en nem mondta, hogy a ferfiak nem akarnak gyereket. en azt kerdeztem, hogy miert akarnak. Mi keszteti oket ra. en csak kivancsi vagyok mit erez es gondol a ferfi.
pl volt egy hozzaszolo aki azt irja hogy ha nem lesz nem baj, van belole sok...en mint no ezt sose mondanam, hogy van belole sok, mert eros vagyat erzek a gyermekert. egy ferfi hamarabb tesz ilyen kijelentest.
A férfiak akarnak gyereket. Csak előtte "kiélik magukat". És ez egyre hosszabbra nyúlik. Manapság kb 40 éves korukig. Akkor meg hirtelen bepánikolnak, hogy jaj, egyre öregebb nőik vannak, meg már nem ugrik egy 20 éves sem a hülye dumájukra, meg hogy egyedül maradnak, meg nem tudják továbbadni a génjeiket, stb... ha a csajok meg nem ugranak rájuk, akkor meg azok a kis k*rvák, persze nem veszik észre magukat...
Persze nem minden férfi ilyen, biztos van más ok is, ez csak EGY, és NEM MINDEN FÉRFIRE IGAZ.
Hogy mi kéztet rá?Sok midnen, pl. alapból aranyos egy gyerek, meg utódnemzés kell, hogy a gének meg a feleségem génjei továbböröklődjenek, és mindkettőnkre hasonlít, meg lehet szeretni és ő is szeret.
Ha két ember szerelmes és összeházasodnak számomra nem kérdés, hogy eljön a gyerekvállalás is, nem hiába hívják a gyereket a szerelem gyümölcsének.
21f
A helyesírásod borzalmas!!!!!
A férfi utódot örököst, és nyomot akar maga után, akit taníthat nevelhet formálhat, és a véréből való, vagy azzá lesz. Büszkeségre és megelégedettségre vágyik mint minden ember.
"Mindenki szereti a gyerekeket"
Ez mekkora hülyeség. :O Én speciel ki nem állhatom őket, és soha nem is szeretnék. 25/N
Egyébként pont a napokban gondolkodtam el azon, hogy ha nem lenne párom (aki szintén nem akar), igencsak nehéz helyzetben lennék, mert tapasztalataim szerint a férfiak többsége szeretne gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!