Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek ez nőies?
Figyelt kérdés
Fehér szövetkabát, sötétszürke combközépig érő szoknya, és nagyon világos magassarkú,hosszúszárú csizma.2011. dec. 2. 19:38
2/7 anonim válasza:
rakj fel képet,hány éves vagy? amúgy nem kell magassarkú ahhoz hogy egy lány nőies legyen,sőt szoknya sem,de most tényleg rakj fel képet kiváncsi vagyok,és ne félj én nem azért nézem meg hogy kiverjem,engem tényleg érdekel az összeállítás
3/7 anonim válasza:
A szoknya meg a magassarkú mindenképpen nőies. Képzeld el, h néznének ki ezek egy férfin!
4/7 A kérdező kommentje:
18/L
2011. dec. 2. 19:53
5/7 anonim válasza:
rövid szoknya+hosszú csizma... inkább kicsit kurv@'s, nem?
de ne legyen igazam.
esetleg ha feltöltenél egy képet könnyebb lenne megmondani
6/7 anonim válasza:
Természetesen én sem azért nézem meg, hogy kiverjem, de ha már látom akkor... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!