Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/Nők! Kit választanátok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Kit választanátok? Brad Pitt, Johnny Depp, Orlando Bloom?

Figyelt kérdés
Légyszi a 3 közül, és írjátok oda azt is hogy miért:)
2011. dec. 2. 15:49
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

Johnny és Brad.Férfiasak,szexisek,Orlyt nem szeretem,nekem olyan nyálgép.:)

20/L

2012. máj. 8. 20:32
 42/52 anonim ***** válasza:

ajajj nehéz kérdés :D

hát mivel Johnny-t imádom persze h őt :D

de utána Orlando-t, olyan cuki pasi :)

majd Brad :D

2012. jún. 25. 20:12
 43/52 anonim ***** válasza:
johnny depp
2012. jún. 30. 22:14
 44/52 anonim ***** válasza:
Johnny Depp, mert ő egyedi és különleges :) nekem a másik kettő átlagosabb, bár igaz, hogy ők is jól néznek ki, de én maradok Jack Sparrow kapitánynál ;) L/20
2012. okt. 7. 19:20
 45/52 anonim ***** válasza:

J.D.

Hogy miért...? Mert vonzó, férfias, karakteres.

22/n

2012. okt. 7. 19:25
 46/52 csipi87 válasza:
Johnny Depp ..Bár hogy is nézem igen csak jóképű,tehetséges,ezerarcú,nekem minden filmje tetszik és minden filmjében tetszik Ő!!! Minden jól áll neki!! Szerintem Ő a legjobb képű színész akinek ha belenézel a szemébe bár csak egy képet nézel akkor is képes vagy belebolondulni,hisz az Ő szeme mindent elmond amit egy nő hallani akar, és még csak meg sem szólalt,mi lenne ha beszélne is hozzá?? Hát Én így látom.
2013. máj. 15. 14:23
 47/52 anonim válasza:
Johnny Depp, mert ő jön be a legjobban.:D (Persze a belső fontosabb, de itt azt nem tudom nézni)
2013. júl. 11. 15:43
 48/52 anonim válasza:

Orlando Bloom de csak Legolaskent, civilben kicsit arrogansnak gondolom... de ki tudja : )

Brad Pitt is jol nez ki, ferfias : P

2014. febr. 1. 23:34
 49/52 anonim válasza:
Orlando Bloom. Gyönyörűek a szemei, nem az az agyongyúrt bodybuilder, jó a humora és valahogy boldogságot sugároz. És akinek azt mondják, hogy soha nem fog járni mégis felépül az igazán erős lehet. :)
2014. aug. 12. 09:23
 50/52 anonim válasza:
Orlando Bloooooooooooom! <3 <3
2015. jan. 24. 12:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!