Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Kit választanátok? Brad Pitt, Johnny Depp, Orlando Bloom?
Figyelt kérdés
Légyszi a 3 közül, és írjátok oda azt is hogy miért:)2011. dec. 2. 15:49
31/52 anonim válasza:
Brad Pitt. De csak akkor, ha azt az öltönyt veszi fel, ami az Ocean's Eleven-ben volt rajta:DD
Orlando Bloom-tól hányok.
32/52 A kérdező kommentje:
Oceans's Eleven, imádom azt a filmet :D
De egyébként kajak ennyire számít a nőknek, hogyan öltözködik egy pasi? -.-" Ezt nem értem.
2012. febr. 2. 19:30
34/52 anonim válasza:
:) Az öltöny minden pasinak jól áll, neki pedig különösen illik a fehér öltöny a szőke fejéhez:)
Egyébként nem olyan fontos az öltözködés, de azért nem árt, ha valamennyire divatosak a ruháid.
35/52 anonim válasza:
Johnny Depp. Egyszerűen dögös pasi, a való életben és a filmjeiben is egyaránt.
24/L
36/52 anonim válasza:
Egyértelműen Johnny Depp! Orlando nekem túl nyálas, Brad Pittet épphogy elviselem...és hogy miért Johnny? :D Mert tetszik, hogy igazi egyéniség, van egy kisugárzása, jól néz ki, belső tulajdonságra is 'tökéletes' (vagy megközelíti :DD), és persze nem utolsó sorban nagyon tehetséges...:))
37/52 anonim válasza:
előző vagyok, és kihagytam hogy L/14
38/52 anonim válasza:
Johnny Depp.Egyértelmű.Hihetetlenül férfias:D
L/16
39/52 anonim válasza:
Johnny Depp, aztán Orlando Bloom. Mindkettő egyszerre!!! :)
40/52 anonim válasza:
A legjobb pasi még így közel az 50-hez is Johnny Depp :D
Férfias, és a szemei eszméletlen szépek, nameg a mosolya is imádnivaló :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!