Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Kit választanátok? Brad Pitt, Johnny Depp, Orlando Bloom?
a sorrend valami olyasmi lenne hogy
1. Johnny Depp (KEDVENCEM)
2. Brad Pitt
3. Orlando BLoom
Johnny Depp-et. Imádom. Nagyon jó színész, nagyon jól néz ki, és mint ember is szimpatikus. Úgy értem, amiket tudok róla azok szimpatikussá teszik.
Brad Pitt-et is jó pasinak tartom. Orlando Blomm valamiért nagyon nem jön be külsőre, de őt is tisztelem és nagyon jó színésznek tartom.
Johnny Depp
Nagyon jó színész, akár kalóz, egy Tim Burton figura vagy egy Don Juan, a bohókás, szomorkás és ártatlan karakterek mind nagyon jól állnak neki. Szép érzéki arca és jó alakja van, szeretem amikor énekel, kellemes a hangja. Összességében szimpatikus, és rá szavazok. :)
Brad Pitt: Annyira nem jön be, nem csúnya, de nálam már az átlagos kategória.
Orlando Bloom: A gyűrűk ura első részénél még szimpibb volt, de utána nekem úgy tűnt mintha megváltozott volna, olyan felsőrendűség érzést, nagyképűséget áraszt magából, abszolút nem nyerő.
32/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!