Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Kit választanátok? Brad Pitt, Johnny Depp, Orlando Bloom?
Figyelt kérdés
Légyszi a 3 közül, és írjátok oda azt is hogy miért:)2011. dec. 2. 15:49
1/52 anonim válasza:
Orlando Bloom 19f
nem vok meleg csak ő olyan akit irigylek jó pasi.
3/52 anonim válasza:
Orlando Bloom. Olyan csillogó-szomorkás szemei vannak.
5/52 anonim válasza:
2. vagyok: azért Johnny Depp, mert van benne, a karakterében, magában az emberben, ami vonzó. Olyan művész-lélek típus is egy kicsit, és jó ember is.
7/52 anonim válasza:
Brad(L) de a mai tinilányoknak nem nagyon fog tetszeni egyik sem, maximum a jonas brothers tagjai közül:D
L/21
8/52 anonim válasza:
Brad Pitt: ő egyáltalán nem jön be. Jó-jó, jó pasi, de nem..
Johnny Depp: valaki írta előtem, hogy benne van valami karakteres, vagy nem tom, de valamiért ő bejön.
Orlando Bloom: a 3 férfi közül ő jön be a legjobban. Tetszik az arca, jól néz ki..
De mondjuk egyikkel sem jönnék össze, mert ők híresek, és nem korombeliek. :)
15/L
9/52 anonim válasza:
Meg valószinűleg nem a te kategóriádat keresik....
10/52 anonim válasza:
Nekem inkabb Vin Diesel jön be , vagy Dwayne Johnson !szerintem ök jo pasik! de izlesek es pofonok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!