Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan oda jutottunk, hogyha valakinek 16-17 évesen még nem volt kapcsolata ki kell nézni és cikizni kell?
A minap az egyik órán egy érdekes téma jött fel, a nemzetiségek, kisebbségek (és nem a cigányokról volt szó). Két osztálytársam - szerintem nagyon b*nkó stílusban - kiállt a véleménye mellett, a tanár kiküldte őket. Szünetbe próbáltunk vele beszélni, elmondani, hogy mi volt a baj (de hiába volt).
És amikor mondtam a fiúnak, hogy ha már kiáll a véleménye mellett normálisan tegye. Ebből oda lyukadtunk ki, hogy nekem még nem volt pasim és nem csókolóztam még és sose fogok senkinek kelleni. Az osztály egy része jót nevetett. Én persze nem hagytam és visszaszóltam neki, de nem durván.
Ez után az eset után elgondolkodtam, hogy ez tényleg gáz? Hogy ki kell nézni valakit, mert 16 évesen nem volt még pasija? Szerintetek??
És ezt sajnos egyre többször tapasztalom.:S
ez csak fiúknál ciki. tanuld meg:P
f18
én is ugyanúgy ahogy te 16 éves vagyok, és nem volt még kapcsolatom se, és nem is csókolóztam még... szerencsére velem ilyen még nem történt, mint veled, hogy kicikiznek ezért, de konkrétan rettegek ettől... de sokszor lejátszottam magamban a pillanatot, és azt fogom mondani, büszkén, és nem hagyom, hogy zavarba hozzanak, hogy hát sajnos nekem még nem jött össze.. és többször volt már olyan, hogy cikiztek valamiért, pl. mert jó tanuló vagyok.. odaszólt nekem az egyik nagymenő osztálytársam, hogy "kockaa".. (de végülis nem annyira durván), és én azt mondtam neki, hogy téged ez ennyire érdekel? ne foglalkozz velem! úgy megszeppent, hogy többet nem is szólt be!! és azóta végülis folyton házit másol rólam, és bírjuk is egymást..
ezt most azért írtam le, előszöri, hogy lásd, nem csak te vagy így, másodszor meg nekem mi vált be ilyen helyzetekben..:)
összefoglalva: sose hagyd, hogy ilyen beszólásokkor "feléd kerüljenek".. próbálj ne zavarba jönni, és valami frappánsat visszaszólni! nekem ez vált be..:) sok sikert!!;)
Köszi:)
Nekem is szóltak már be többször is azért, mert jó tanuló vagyok, de az nem érdekel. Mindenkinek a saját dolga, hogy tanul-e vagy sem. Én nyíltan megmondtam, hogy nyugodtan lehet oltogatni, amiért tanulok, de majd ne jöjjenek hozzám, ha házi kell vagy valamit ki kellene dolgozni, mert nekik a tananyag sincs meg. Azóta persze senki nem oltogat ezzel.
Csak most tényleg váratlanul ért ez a dolog, ráadásul olyan embertől, akitől nem vártam volna. És másnap ugyanúgy jópofizott..:S :D
Köszii:)
Fején találtad a szöget. Félév végére (jan. 15.-e körül) 8 vagy 9 töri tételt kell kidolgoznunk, amit majd akkor néhány órán átnézünk. Már előre látom, hogy januárba szokásukhoz híven kérdezgetik majd, hogy mikor mit kell tanulni és még ha mondom is időbe, hogy a tételeket ki kell dolgozni, akkor sem fogják. Majd amikor kell órára és nem lesz meg jönnek oda hozzám nyalizni, hogy adjam nekik oda hagy fénymásolják le.
Ilyenkor próbálnak jó mélyen benyalni, egyébként meg ki tudja miket beszélnek a hátam mögött. Lehet, hogy önző vagyok, de nem fogom nekik odaadni. Konkrétan szeptemberbe tudtuk meg a feladatot, fél év alatt mindenki megcsinálhatja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!