Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magányos emberek, mi a vélemén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lacikaaaaa kérdése:

Magányos emberek, mi a véleményetek erről a párbeszédről?

Figyelt kérdés

Az imént írtam magamról egy elképzelt párbeszédet....... Ha akad itt egy normális ember aki meghallgatja a gondjaimat azzal szívesen eltársalognék....

---------------------------------------

- Miért vagy te szomorú? Te mindig olyan vidám vagy…….

- Csak annak tűnök.

- De nem értem…ha egyszer pont te vagy az aki ilyen sok embert megnevetett a beszólásaival, vidámságával annak nem kellene szomorúnak lennie. Még egyszer megkérdem miért vagy szomorú?

- Azért vagyok szomorú mert egy olyasmiről álmodozok ami nem lehet az enyém. Esélyem nincs hogy megkaphassam.. Ez olyan mint egy kisgyereknek a magas polc tetején lévő édesség, kell nekem de hiába ágaskodom nem fogom elérni.

- És pontosan mi az a dolog?

- Csak egy érzés, semmi más.

- Miféle érzés?

- Olyan csodálatos egy érzés amit két ember egymás iránt érezhet.

- Így már értem. Mégis mi akadályoztat téged ebben?

- Inkább Ki…. Tudod ha már egyszer belezuhantál Valakibe,abból elég nehéz kikászálódni.

- Keress mást.

- Amíg azt a Valakit nem tudom kiverni a fejemből addig nehéz lesz. Hidd el próbáltam. Megismertem nem is egy lányt akik részéről elég nagy hajlandóság is lett volna az irányomba… Erre nekem még mindig azon járt az agyam akibe beleszerettem. Még amikor a leányzókkal beszélgettem közben is arra a Valakire gondoltam egyfolytában…. Így nehéz mást találni…….

- Akkor mi lesz? Maradsz egyedül?

- Azt hiszem igen…..

---------------------------------------

2011. dec. 1. 17:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Véleményem: szomorú.....(pont) (pont) (pont)
2011. dec. 1. 17:06
 2/14 anonim ***** válasza:
Az a véleményem, hogy 3 mondatban le lehetett volna írni a gondodat, bonyolítás nélkül.
2011. dec. 1. 17:09
 3/14 anonim ***** válasza:
61%
Egyszóval: önsajnálat.
2011. dec. 1. 17:11
 4/14 anonim ***** válasza:
Irigylem az ilyen gondokat.
2011. dec. 1. 17:11
 5/14 anonim ***** válasza:
Azt, hogy talán idővel talál olyat aki elfeledteti vele, bár így nem lesz könnyű. Szerintem nem is igazán akarja elfelejteni.
2011. dec. 1. 17:12
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem Attilának hívnak véletlenül?
2011. dec. 1. 17:17
 7/14 anonim ***** válasza:

Pontosan átestem ezen én is. Egy dolog segíthet, az idő, és a barátok, esetleg egy olyan lány kivel ha beszélgetsz elfeledteti veled őt. (de ezzel a lánnyal kevés esély hogy találkozol.)

Mindenesetre próbald meg elfelejteni..

2011. dec. 1. 17:22
 8/14 anonim ***** válasza:
az a véleményem hogy ugyanez van szóról szóra velem csak én vagyok a lány... :(
2011. dec. 1. 17:23
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem Atillának hívnak.
2011. dec. 1. 17:24
 10/14 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2011. dec. 1. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!