Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjen egy olyan magányos és félénk fiú, mint amilyen én vagyok?
Én egy végtelenül félénk és kifejezetten zárkózott fiú vagyok. Csak meg szeretnék ismerni egy másik embert, akivel örömet lelhetnék az életben. Mert tudom: én képes vagyok arra, hogy megéljem, ami velem történik. De már túlságosan egyedül vagyok. Egyes szám, egyetlen személy. Hallgatag, hájas és sötét csend.
Egyébként barátot ugyanúgy keresek, mint párt. Szerintem nincs olyan lényeges különbség, de lehet, azért mondom, mert egyikben sincs még tapasztalatom...
Előre is nagyon köszönöm a segítséget: tehát hogyan, hol, kivel ismerkedhetnék?
Privátüzenetbe is lehet írni. Biztosan válaszolok. :-)
Jók a tippeid. Hangszerre sajnos nincs pénzem, dobolni szeretnék megtanulni; egyszer vettem egy órát, hogy belekóstoljak, de sajnos nem tudok kiadni rá.
Írni szoktam és olvasni egyébként a leggyakrabban. Ezekre nem mindig tudok összpontosítani éppen a magány miatt, amire próbálok nem odafigyelni, de már túlságosan egyedül vagyok. Nincs kihez szóljak, nincs kibe kapaszkodjak...
A meditáció nekem nem fekszik annyira. Inkább a filozófia mint lelkigyakorlat.
Arra viszont, hogy ha hívnak - már ha hívnak - menjek el, oda kell figyelnem. Kösz a tippeket, mert bizony van mire odafigyelnem.
Viszont remélem, nem kell már sokáig kibírnom ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!