Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfertőzhetett, vagy túlreagálom?
Nemrég voltam a legelső randimon. Megharaptam a szám 3 napja és vérzett, de a randi napján már szinte fel se tűnt, hogy ott van a seb, csak kicsit még duzzadt volt, és mikor lehúztam az ínyem, akkor láttam, hogy fehér színű a seb.
Elmentünk kávézni, és 40-45 percig nagyon jót beszélgettünk, utána pedig elmentünk sétálni a tiszapartra.
Ott mutatott nekem valamit, én odanéztem és mikor visszafordultam megcsókolt. Ez nekem nagyon tetszett, ezért viszonoztam. Mosolyogtunk és továbbsétáltunk. Egyre kevesebbet beszéltünk és egyre többet csókolóztunk.
Utána elbúcsúztunk, akkor is volt egy nyelves csók, és aztán elváltak útjaink.
Azóta sem keresett, pedig már 10 nap is elmúlt. Kerestem telefonon, de nem veszi fel.
Csalódtam és meg is ijedtem. Elkaphatok bármit ha van egy seb a számban? Nem vérzett már, de most nagyon elkezdtem ezen ijedezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!