Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe estem? Vagy tulreagalom a dolgot?
szerintem nem a bunkóságokra kíváncsi..-.-
am lehetsz terhes, de kicsi a valószínűsége ha nem lyukadt ki a gumi. azért a helyedben egy tesztet elvégeznék. vagy bedig ha nem telt még le a 3 nap akkor vegyél 72órás tablettát. igaz kicsit drága de olcsóbb mint egy abortusz.
ahogy a második mondja. csak az a baj, h 14 éves fejlődőben lévő szervezetnek a hormontabletta nagyon brutál! azt s tudnod kell, hogy max félévente lehet használni ezt az eljárást.
legközelebb ésszel élj, kislány! fiatal vagy még a szexhez:S viszont piros pont, h gumit használtatok:p
Majd akkor élj nemi életet, ha azt is képes vagy felvállalni, hogy bizony megvan a kockázata a teherbeesésnek és nem itt rinyálsz, hogy jaj ugye nem vagyok terhes.
Unjuk már ezeket a kérdéseket kislányom.
Jajj ugyan, nem volt ez bunkó. Sőt, még föl is ajánlotta a kersesztapaságot. :DD
Igen, előfordulhat, hogy terherbe esel, de nagy-nagyon kicsi a kockázata. Tesztelni 2 hét múlva érdemes, addig várj. Lehet, hogy a amenszid a stressz miatt (amit a terhesség kérdése váltott ki) késni fog.
gondolom a harmadik választ az írta amit az első.
erre csak annyit tudok mondani hogy tényleg elég bunkón válaszoltál.
a másikhoz meg annyit hogyha unos az ilyen kérdéseket minek olvasod el!?
Sajnos igen,előfordulhat,hogy teherbe estél.Ha eltelt 2 hét akkor csinálj egy tesztet.Ha a ,ensid késne akkor is csinálj egy tesztet.
De lehet,hogy a dokival kellene feliratni 72 órás tabit (ha 72 órán belül volt az aktus), hogy biztosra menj.
"kesni nem tudom hogy majd kesik e mert meg nem kell megjojjon:P"
Ezzel nem arra célzott, hogy egyáltalán nem jött még meg neki?
Ha a vége kilógott az óvszernek, akkor szerintem nem kell aggódnod, és a 72 órás tabletta sem indokolt.
Ha teljesen benned maradt, nem lógott ki, hanem úgy kellett "kibányászni", akkor mondjuk érdemes lenne elmenned egy nőgyógyászhoz és megkérdezni, hogy szükséges-e a tabletta vagy sem.
A ciklusod hanyadik napján volt ez?
Amúgy a teszt csak két hét után mutat megbízható eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!