Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnál rólam ezek után? Elvileg csak túlreagálom, de én furán érzem magam.
2 hónapja megismerkedtem egy fiúval, látszólag jól alakult minden az ismerkedésnél, csókolóztunk is. Aztán elhívott magához filmezni, ott is szinte "elcsókolóztuk" az időt, picit tovább is mentünk. Azután valahogy mégis megszakadt a kapcsolat, nem törődtünk nagyon egymással. Két hete egy ismerősömmel (2 éve ismerem) ittunk egy keveset-tényleg nem sokat- és vele is csókolóztam. Nagyon élveztem, nem éreztem még így mint aközben. Viszont van barátnője, úgyhogy így átgondolva biztos nem jönnék vele össze, mert ha azzal a lánnyal is emgtette, velem miért ne tenné?! Ezt leszámítva viszont ráébredtem, hogy nagyon is vonzó, eltudnám vele képzelni.. de félnék.
Szóval, olyan rosszul érzem magam így, hogy kapcsolaton kívül smároltam 2 pasival..a baráti körömben ez nem szokás. Jogos érzem így magam? Ami legfontsabb, hogy csak 16 éves vagyok.
Semmi rosszat nem gondolok rolad..
ezt lesd meg:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
nos ?
Jaj az a kérdés tényleg durva volt...:O:O:O
Egyébként egyetértek az elsővel:P
ne is hallgas rájuk .. nincs ebben semmi rossz Jól kell érezned magadat .. Attól mert hogy ők pasik ...nemkivételek
20 L... de ne vidd tulzásba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!