Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire gáz ez a szüzesség téma? Én hazudtam és sz*rul érzem magam
"Azt is fogom csinálni! :) kerülöm őket,ők olyanok.."
Akkor miért nem tetted ezt korábban, miért kellett hazudni? Ki nem szarja le a sok fogyatékos idióta ribancot? Azt hiszik, attól lesznek menők, ha szétteszik a lábukat? B.szni az állatok is tudnak, de gondolkozni már nem. De ugye mindig egyszerűbb eldobni az egyéniségünket és beállni birka mód a sok idióta közé, mint kiállni magunkért.
1. a kamaszok / gyerekek neha kegyetlenek es ostobak. szerintem nem gond, ha kirekesztenek, bar most szarul esik, de sokat tanulsz belole, es kesobb felnottkent elonyodre valik (foleg az ilyen idiotakkal szemben).
2. szerintem tok szuper, hogy ennyire eretten gondolkozol
3. ne hozzajuk kepest merd magad, es allj ki a velemenyedert
4. szerintem szomoru kepet ad, hogy mar ennyien nem szuzek ilyen fiatalon :(
5. szerintem toluk is kamuztak paran, ettol erzik nagyobbnak magukat - ne vedd kezpenznek, amit az emberek nyilt tarsasagban erzekeny temakrol mondanak
(28/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!