Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez véget vethet a kapcsolatunknak? Vagy én vagyok önző?
Nos ez olyan mint ha a saját jövőmet olvasnám...
Én mindenképpen megbeszélném hogy mi legyen.Mindenképpen hozd fel a témát mert anélkül nem megy.Neki is van álma neked is.De néha fel kell adni valamit hogy új dolgokat tapasztalj.Lehet hogy a párod beadja a derekát és még is elmegy Japánba,Koreába és megszereti.Vagy az is lehet hogy te lemondasz róla.Nem vagy önző,csak nagyon szeretnéd :)
Mi lenne, ha élnétek egy évet Kóreában aztán egy évet Németben aztán egy évet Japánban aztán meg egy évet Spanyolban? Mindketten megtanulnátok 4 nyelven beszélni.
Utána pedig költözzetek egy olyan országba, ahol minden kultúra találkozik. Például Anglia. Az angol lesz az 5. nyelvetek.
Véleményem szerint, ha igazán szereted ez az egész - emiatt vége lehet - kérdés fel se merül benned. Na jó, felmerülhet, de ha emiatt szakítotok, akkor jobb is,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!