Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek árthat a kapcsolatunknak?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel minden téren tökéletesen megvagyunk, a szexuális életünk is kielégítő. Egy dologban különbözünk, az pedig az orális szex kérdése.Én odavagyok érte, nagyon szeretem adni-kapni, mindig én kezdeményezem, sokszor jobban élvezem, mint magát az aktust. A barátnőm viszont nincs oda érte, szereti ha kinyalom és élvezi is, de azt mondja hogy simán meglenne nélküle, pedig szinte mindig eljuttatom az orgazmusig közben. És ő is szokta nekem csinálni, de nagyon ritkán, pedig tudja jól hogy mennyire szeretem. Mit gondoltok, hogyan tudnám vele megszerettetni?2011. júl. 24. 12:06
1/3 Matee96 válasza:
hát ha Magyarországon minden téren próbáltátok már akkor menjetek külföldre ott is van egy pár tér;)
2/3 A kérdező kommentje:
hogy ez mekkora poén volt:) szerezz inkább egy csajt magadnak:)
2011. júl. 24. 12:18
3/3 anonim válasza:
A volt pasimnak egyszer kétszer csináltam és utáltam.De a mostani párkapcsolatomban ami négy éve tart, a páromnak nagyon szeretem csinálni. Igazából ez ember kérdése. Cukiskodj neki. Nekem bejött és imádom a kukiját!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!