Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyennek képzeled el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyennek képzeled el az "ÁLOM PASIT"?

Figyelt kérdés
Külsőlegleg, belsőleg :)
2011. nov. 26. 21:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

külső: magas, (min 185, mert én is magas vagyok + néha magassarkú), jóképű (mondjuk ez relatív:D), testalkatra picit izmos, ne túlzottan. Alapjáraton a hosszú haj és a kék szem az, amitől megőrülök, de semmi sem kizáró ok. A kopaszok mondjuk nem jönnek be túlzottan:). Emellett persze legyen ápolt, a stílusa passzoljon hozzá. Szakáll, tetkó, pc belefér egy bizonyos mértékig.

Belső: határozott, magabiztos, van életcélja, és tesz is érte. Legyen jó (morbid és abszurd:D) humora, legyen intelligens és érdeklődő, ironikus, cinikus. Jó pont ha spontán és őrült ötletei vannak, ha extrémen éli az életét. Ne legyen lelkizős, nyálas vagy romantikus...se rámakaszkodó. Tudjon békén hagyni.

Jó pont ha szereti az oldschhol goth zenét, vagy a rockot, metált, de nem ez a lényeg.

Semmiképp se legyen vallásos, rasszista vagy homofób.

Ha vega az már félsiker :)

22/N

2011. nov. 26. 23:16
 12/21 anonim ***** válasza:

21:35

Azt ugye tudod, hogy Ghandi cölibátust fogadott 19 évesen, ami be is tartott?

2011. nov. 27. 01:41
 13/21 anonim ***** válasza:
Most halál komolyan, ha kék szemem van és nem barna, akkor már nem is kellek?
2011. nov. 27. 01:44
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Aki belsőre bármit is írt, az nem őszinte.
2011. nov. 27. 08:37
 15/21 anonim ***** válasza:

Utolsó válogasd már meg a szavaidat..

Esküszöm mostmár minden kib*szott válaszodat jelenteni fogom. Nem a kérdésre válaszolsz és hazugnak nevezel mindenkit. Ehhez semmi jogod és pofádnak sem kellene legyen hozzá.Senkit sem ismersz a válaszolók közül, nem tudom hogy veszed a bátorságot, hogy ítélkezz.

2011. nov. 27. 12:25
 16/21 anonim ***** válasza:

Kinőttem én már abból, hogy álompasit hajkurásszak. Én csak a volt páromat szeretném visszakapni. A volt párom, aki alacsonyabb és fiatalabb nálam, alig 50 kiló és rettentően gyerekes tud lenni. És nem is gazdag. Rengeteg hibája van, de szeretem. Minek álompasit gyártani a fejünkben? Elég kicsi - kb nulla - az esélye, hogy PONT egy olyan pasival fogsz találkozni... Mert (közhely, de nagyon igaz) nem azért szeretsz valakit, mert szép, hanem azért szép, mert szereted.

23L

2011. nov. 27. 13:02
 17/21 anonim ***** válasza:

Külső:

[link]

Belső: kedves, figyelmes, nem bunkó, határozott, de nem erőszakos, humoros, értelmes, tud helyesen írni :D , szeret szeretni, bújni, becézgetni, kis nyálas dolgok, kis rendszeretőség se ártana.

22/L

2011. nov. 27. 13:39
 18/21 anonim ***** válasza:
Christian Kane <3 na egy ilyen jöhet nekem is :D
2011. nov. 27. 14:31
 19/21 anonim ***** válasza:

külső: [link]

belső:intelligens,humoros,nem beképzelt,hűséges,kedves,odaadó,tudok vele mindenről beszélgetni

2011. nov. 28. 21:06
 20/21 anonim válasza:
Nem létezik!
2011. dec. 4. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!