Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek képzeled el az "ÁLOM PASIT"?
Külső:
Szőkés, szőkésbarna hajú, nagy, gyönyörű szemű (lehetőleg kék vagy zöldesbarna), nekem tetszően jóképű (ergó inkább férfias mint babapofis )szálkásan izmos, 175 cm körüli (mert én nem vok egy égimeszelő)
Belső:
Aranyos, odaadó, kedves, jó humorú, megértő, megbízható, védelmező, és leglább látszólag odafigyel, amikor a problémáimról nyafogok.
külsőleg nem írom le, mert nem tudom megfogalmazni azt amit keresek egy pasiban...
belsőre: nem akaszkodik nem féltékenykedik, nem nyáladzik, nem függ tőlem, de szeret, jó humora van, intelligens és érdeklődő, azok a témák érdeklik amik engem, olyan zenét is hallgat, szeret bulizni, fontosak neki a barátai, elviseli a f.szságaim... az utolsó pont kilőtte az emberiség 99%-át. a maradék 1 vagy b.zi, vagy nem tetszik:D
Külsőleg: Őszesbarna haja van, barna szeme, nagyon magas, erős testalkatú (nem izmos, inkább mackós), borostával, mámorító mosollyal :)
Belsőleg: Egy úriember, aki nagyon intelligens, van humora bőven, szereti az állatokat, kifejezi a gondolatait, ki mer állni magáért, tekintélyt parancsol a viselkedése, vitába mer velem szállni, ha úgy érzi nincs igaza. Sok témában jártas, lehet vele beszélgetni. Aki mellett az élet izgalmas :) Sokat mosolyog :) Nem zavar, ha dohányzik, de az alkoholizmust és kábítószerfüggőséget nem viselem el. A néhai kábítószerfogyasztást sem, de az alkalmankénti alkoholfogyasztással nincsenek problémáim.
Más nem jut eszembe :)
22/N
Az én "álompasim"
Külsőleg nekem csak egy dolog fontos :D Szép szemek!! Semmi más nekem főleg a belső a fontos egy férfi legyen férfias, jó humorú, inteligens, kedves, odaadó, legyen olyan aki felvállalja az érzéseit, és nagyon tudjon szeretni és a legfontosabb h magamat tudjam adni mellette! :)
Külső:
Nem magasabb 180 cm-nél, átlagos, vagy kicsikét izmos test. Sötét színű haj, kék szemek. És borostás. *-*
Belső:
Kedves, humoros, őszinte, intelligens, nagyszájú, életvidám. :))
külső:
magas, szép szemek, jól öltözik, izmos, de nem ilyen kigyúrt állat:D
belső:
kedves, okos, vicces, figyelmes meg minden jó:D
tehát mint a barátom:DD pont ráillik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!