Milyennek képzeled el a GYIK moderátorait?
Figyelt kérdés
sztem olyan okoskodó magyartanár félék2011. szept. 4. 21:35
1/14 anonim válasza:
Szerintem változó, van ilyen is-olyan is köztük.
2/14 anonim válasza:
Én lusta embereknek képzelem el őket akik nem dolgoznak semmit. Ha rendesen dolgoznának nem lenne ennyi hülye kérdés :-)
3/14 anonim válasza:
ha leírnám egy életre kitiltanának:)
na csak vicceltem.
sztem van köztük nyugdíjas.
meg a munka mellet moderáló 20-40 éves emberkék is:D
asszem már kaptam tőlük figyelmeztetést.elég durva volt..úgyhogy zsaru is van köztük:D
4/14 A kérdező kommentje:
Én olyan figyelmeztést kaptam, hogy "legközelebb csak akkor írj ki kérdést, ha normális kérdésed van". Meg 1x azt hogy "oldalunk nem szeretne ilyen dolgokban segítséget nyújtani".:DD
2011. szept. 4. 21:58
5/14 anonim válasza:
én ilyet kaptam de hát piros szöveggel írják ki..nagyon félelmetes :s
6/14 A kérdező kommentje:
Jah lehet hogy vérrel.:O
2011. szept. 4. 22:12
7/14 anonim válasza:
Hát szerintem nagyrészük max 20 éves tipikus nethuszár. Legalábbis egy kettö van közöttük ilyen, mert sokszor van, hogy egyértelmüen kamukérdéseket otthagynak csak úgy, még ha sértöek is.
Szerintem a közeli családi körböl vagy ismerösök közül választanak modikat, egy szinten vannak :D
Amúgy nyugodtan bannolhatnak ezért, bár nem is mondtam igazán csúnyát. De ha bannolnak is akkor jövök vissza holnap :D
8/14 anonim válasza:
különben én lennék moderátor szívesen.meg tudnám csinálni!:D
9/14 anonim válasza:
Ez egy tipikus otthonról végezhető munka, szóval biztosan van köztük picigyerekes anyuka és szüleivel élő állastalan fiatal felnőtt.
10/14 anonim válasza:
sztem egy titkos csapat, akik ccsak férfiakból állnak, és cölibátust tettek azért, hogy egész nap moderálják az oldalt, de chsssssss, lehet, hogy hallgatóznak, nem tőlem hallottátok, chsssssss
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!