Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Milyennek képzeled el a GYIK...

Milyennek képzeled el a GYIK moderátorait?

Figyelt kérdés
sztem olyan okoskodó magyartanár félék
2011. szept. 4. 21:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem változó, van ilyen is-olyan is köztük.
2011. szept. 4. 21:43
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
Én lusta embereknek képzelem el őket akik nem dolgoznak semmit. Ha rendesen dolgoznának nem lenne ennyi hülye kérdés :-)
2011. szept. 4. 21:46
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

ha leírnám egy életre kitiltanának:)

na csak vicceltem.

sztem van köztük nyugdíjas.

meg a munka mellet moderáló 20-40 éves emberkék is:D

asszem már kaptam tőlük figyelmeztetést.elég durva volt..úgyhogy zsaru is van köztük:D

2011. szept. 4. 21:55
 4/14 A kérdező kommentje:
Én olyan figyelmeztést kaptam, hogy "legközelebb csak akkor írj ki kérdést, ha normális kérdésed van". Meg 1x azt hogy "oldalunk nem szeretne ilyen dolgokban segítséget nyújtani".:DD
2011. szept. 4. 21:58
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
én ilyet kaptam de hát piros szöveggel írják ki..nagyon félelmetes :s
2011. szept. 4. 22:05
 6/14 A kérdező kommentje:
Jah lehet hogy vérrel.:O
2011. szept. 4. 22:12
 7/14 anonim ***** válasza:

Hát szerintem nagyrészük max 20 éves tipikus nethuszár. Legalábbis egy kettö van közöttük ilyen, mert sokszor van, hogy egyértelmüen kamukérdéseket otthagynak csak úgy, még ha sértöek is.

Szerintem a közeli családi körböl vagy ismerösök közül választanak modikat, egy szinten vannak :D

Amúgy nyugodtan bannolhatnak ezért, bár nem is mondtam igazán csúnyát. De ha bannolnak is akkor jövök vissza holnap :D

2011. szept. 4. 22:35
 8/14 anonim ***** válasza:
különben én lennék moderátor szívesen.meg tudnám csinálni!:D
2011. szept. 4. 23:00
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy tipikus otthonról végezhető munka, szóval biztosan van köztük picigyerekes anyuka és szüleivel élő állastalan fiatal felnőtt.
2011. szept. 4. 23:53
 10/14 anonim ***** válasza:
sztem egy titkos csapat, akik ccsak férfiakból állnak, és cölibátust tettek azért, hogy egész nap moderálják az oldalt, de chsssssss, lehet, hogy hallgatóznak, nem tőlem hallottátok, chsssssss
2011. szept. 5. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!