Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » A valaszod alapjan szerinted...

A valaszod alapjan szerinted milyennek gondolnak Teged a moderatorok?

Figyelt kérdés

Mert ok ugyebar latjak a neved, hogy miket irtal.

Engem annyira erdekel h mit gondolnak rolam. =D tuti nevetnek egyet mert vagy durva lenne vagy a masik h tetszene.

Tulkeppen arrol jutott eszembr h egyszer lattam egy kommentben a kerdezot visszasorozta egy h ne altassa magat a multkor ezt meg ezt mondta es olyan vicces volt h ok latjak elotte mit irt.

Ha van modi aki bevallalja irhat akar privat velemenyt is. Eskure rendesebb vagyok civilben az anonimitas kihozza belolem a vadmacsekot! xD

Jah es vigyazzatok Ok koztunk jarnak es tudjak miket irtunk idaig! <(_~)>

2011. ápr. 10. 17:43
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Nem latszik a potty szoval: <(-_~)>

Jah es lehet onismeretbe kellett volna tennem mert nem a gyik mukodesere kerdezek...-.-

2011. ápr. 10. 17:44
 2/14 szamóca. ***** válasza:
89%

hát iylen szinten elvesztettem az anonimitásom, és szerintem az oldalon mindenki egy hatalmas s*ggfejnek tart, de az már legalább egy pozíció :))

modik biztos nem kedvelnek, sok a moderálnivaló kommentem, de hát nehogymár lógassák a lábukat :P

2011. ápr. 10. 17:53
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nézik, akkor rólam tuti azt gondolják, hogy ezo vagyok, mert egy időben sokat írtam oda, pedig neeem xD
2011. ápr. 10. 17:58
 4/14 anonim ***** válasza:
Biztos néha jókat röhögnek a komentjeimen :D
2011. ápr. 10. 17:59
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén, fogalmam sincs, nem vagyok annyira "bátor" hogy felvállaljam a nevem minden kommentemnél, de kíváncsi lennék aki egyben látja az összeset az mit gondolhat rólam.
2011. ápr. 10. 18:03
 6/14 A kérdező kommentje:

Igen, ez az h ok egyben latjak az egeszet vagyis sztem mindig megjelenik a regisztralt nevunk.

Mentek a praclik! Es meg aki ir annak is megy!

2011. ápr. 10. 18:30
 7/14 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy van idejük rá, annyi komment van mint a fene.
2011. ápr. 10. 18:42
 8/14 anonim ***** válasza:
Hát azt nem tudom,mert mindenkinek más a véleménye bármiről.
2011. ápr. 10. 19:47
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jókat szórakoznak.
2011. ápr. 11. 15:09
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Az nem zavar, hogy mit gondolnak rólam, csak az, hogy "joguk van" belenyúlni az adott válaszaim értékelésébe, és mostmár biztos vagyok abban, hogy keményen meg is teszik.

Tegnap feltettem egy kérdést az Alternatív Gyógyításokhoz Japán megmentése érdekében. Kb. 2 hónap óta szinte minden kategóriában növekvő pontszámaim és helyezéseim voltak, ma reggelre (minden kategóriában) úgy "visszaestem", mintha totál kezdő lennék. Pedig mint látjátok nincs kint a nevem, tehát csak ők tudtak egyik napról a másikra visszapontozni.

Nem a pontok érdekelnek, hanem a mód. Nekik az a dolguk, hogy "vigyázzák a rendet", és milyen jogon nyúlnak bele a közösség "érték-ítéletébe"????????

2011. ápr. 12. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!