A valaszod alapjan szerinted milyennek gondolnak Teged a moderatorok?
Mert ok ugyebar latjak a neved, hogy miket irtal.
Engem annyira erdekel h mit gondolnak rolam. =D tuti nevetnek egyet mert vagy durva lenne vagy a masik h tetszene.
Tulkeppen arrol jutott eszembr h egyszer lattam egy kommentben a kerdezot visszasorozta egy h ne altassa magat a multkor ezt meg ezt mondta es olyan vicces volt h ok latjak elotte mit irt.
Ha van modi aki bevallalja irhat akar privat velemenyt is. Eskure rendesebb vagyok civilben az anonimitas kihozza belolem a vadmacsekot! xD
Jah es vigyazzatok Ok koztunk jarnak es tudjak miket irtunk idaig! <(_~)>
Hát engem biztos nem szeretnek annyira! :D
Sokat kell törölni kérdéseimet, válaszaimat.
Most szerintetek a modik komolyan azzal foglalkoznak, h konkrétan mit írunk?
Sztem csak átfutják, h van-e benne trágár kifejezés vagy nem OFF-e, azt csá.
Igen, olvassák mit írunk és aki sokat ír annak szerintem könnyen megjegyezhető a neve.
Am onnan tudom h volt egy kérdező csaj, erősen megosztotta a válaszolókat és egy modi írt neki h ne verje magát, mert egy másik kérdésnél meg mást mondott. -persze szebben kifejezve. Jah és ugyebár a csaj neve nem jelent meg innen tudjuk, hogy csak moderátor írhatta, aki látja a neveket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!