Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 éves vagyok, terhes vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

M.doroty kérdése:

25 éves vagyok, terhes vagyok,12 hetes. Az apa külföldön van, mindenki ellenem fordult és egyedül maradtam, az apa fenyegetőzik hogy nem könnyíti meg a helyzetem. Én rettegek, az apai szülők teljesen kikeltek magukból. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Munkanélküli vagyok
2011. nov. 26. 15:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Három hónapig nem jutott eszedbe, hogy gondolkodni kéne?!

Ha már egyszer eldöntötted, hogy megtartod a gyereket, akkor felelősséget is vállaltál érte.

Ne kérj segítséget!

Kértél volna akkor, amikor úgy döntöttél, hogy megszülöd!

Legközelebb jobban megválogatod, kivel fekszel le. Olyannal, aki fenyegetőzéssel reagál a gólyahírre, és gyűlölnek a szülei, pl. ne kefélj. Nem volt kötelező.

2011. nov. 27. 17:11
 12/18 anonim ***** válasza:
Az ilyen felelőtlen embereknek úgy is kell, sőt ezután se védekezz becsúszik még pár.
2011. nov. 27. 20:31
 13/18 anonim ***** válasza:
Válaszolhatnál,mondhatnál többet is ha feltetted a kérdést,amíg nem tisztázol mindent csak bántó megjegyzést fogsz kapni a többiektől.Együtt avgy még az apával? Szüleiddel mi van? Gondolkodtál az örökbefogadáson? Gondolkodtál anyaotthonon?
2011. nov. 27. 20:32
 14/18 A kérdező kommentje:
Tényleg elég dúrva válaszokat kaptam, az apával 2 éve lakótársakként éltünk. Már régóta van vmi kapcsolatink. Ő elvált és van egy kislánya. Magyarázhatnám hogy miért nem vállalhattuk fel egymást de nincs értelme. A külföldi munkája lehet h jól fizet, de nem értem ment oda hanem h kifizesse a volt asszonyt aki mindent követel. Szóval édesanyám tud segíteni, de ő sem velem van. Most a rezsit fizeti de mivel egy olyan terhességről van szó ahol tünete nem volt hogy lesz egy új jövevény így átgondolni se tudtam. Persze az orvos közölte, hogy elmúltam 12hetes és a törvény védi. Meg a pici fejlettebb a korához képest. A védőnő annyit segített hogy milyen vizsgálatokra kell elmenjek, de hogy anyagi téren mi járhat nekem arról fogalmam sincs. Szóval egy pár "JÓ" tanácsot szívesen veszek.
2011. nov. 28. 08:48
 15/18 anonim ***** válasza:

mindenkepp beszelj folyamatosan a vedonovel,a teruleti gyamhivatallal,onkormanyzattal.

ha mar igy alakult,akkor vigyazz a tovabbiakra.

es gondold vegig,hogy mit is szeretnel,megtartani vagy esetleg orokbe adni(ha nem tudsz gondoskodni rola az a legtisztabb ut).

nem tudom,hogy merre elsz,ha pest kornyeken vagy irj ram egy privatot,van egy-ket ismeros,aki ilyemivel foglalkozik,tan tudnak segiteni.

2011. nov. 28. 10:11
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó hozzászólónak! Zemplénben lakom, szóval nem sok esélye van! Amúgy az előzőekhez hozzászólva furcsa hogy miért kell elítélni vkit aki segítséget kér! Az emberek nagy többsége arról ír hogy mi történt előzőleg, miközben szerintem az lenne a fontos, hogy mi fog történni a jövőben! Szóval nem én vagyok az első és nem is az utolsó akivel ilyen történik! Sokan várnak segítséget és pár jó szót nem mindig a fejbevágást! Köszönöm azoknak akik átérezték a helyzetemet! Kérlek titeket hogy gondoljatok rám 7végén mert hazatér az apuka és kiderül hogyan tovább!
2011. dec. 15. 09:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Mi lett végül? Hogy folytattátok?
2018. szept. 8. 16:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Dolgozol?Mi lett veled terheséggel babádal és baba apjával?
2021. nov. 2. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!