Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelelent az hogy az ember egyedül van? Egyáltalán van ilyen hogy teljesen egyedül?
van.
pl. én
szerintem ez egy lelki állapot. magány, egyedüllét.
nincs barát, nincs szerelem. attól még szerethetnek pl a szüleid. de az nem jelenti azt hogy nem vagy egyedül.
Antiszociális voltam, szerencsére kilábaltam belőle. ( nem volt egyszerű )
Hát, van olyan hogy teljesen egyedül, nem azért van mert nincsenek kapcsolatai, hanem mert az illetőt sem érdekli hogy vannak kapcsolatai! Persze ezeknek a kapcsolatoknak is a száma kb 1-2 hisz ha nem törődik mással akkor ki törődne vele! Nekem szerencsém, hogy 2 barátom ki tartott velem addig míg rájöttem, hogy ez így nem jó, változni KELL!
Gondolni gondolnak rá, megnézik a buszon, elgondolkoznak rajta az emberek: "ennek a srácnak biztos hogy valami baja van".
Igen, hisz egy embernek akinek tegyük fel 0 szociális kapcsolata van (ami baromság, hisz még nekem is volt 2), az is tud ismerkedni, és minthogy az emberek szociális lények nem fognak neki hátat fordítani!
Csak az magányos igazán, aki magányos akar lenni! (saját bőrömön tapasztalom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!