Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvilágositsam -e a volt barátnöm uj pasiját az igazságról?
Hosszu magyarázat lesz, de bonyolult a kérdés.
Külfüldün élek, itt lakott nálam a csaj (25N), több mint fél évig, langymeleg kapcsi volt, nem volt igazi szerelem ,de ez nem rajtam mult. Eltartottam, nem melózott, még itthon se, egész nap netezett, meg aludt, az ágyban viszont felülmulhatatlan volt. 1 hónapja hazament "az apjához" látogatóba, nem jött vissza, az uj pasija irt rám, hogy "bebuktad haver" vagy ilyesmi.
Nem vok se féltékeny, ki se buktam rajta, bármikor hazamehetett volna, barátokként váltunk volna el, nade...
Vettem neki egy laptopot, hogy használja, most kinyitottam, megnyilt a facebookja,bevallom, belenéztem ,és azok után amit ott láttam, átnéztem mindent.
Aug. közepén szedte fel a srácot a neten, folyamatosan folyékonyan hazudott neki is folyamatosan mindenröl (meló, mikor mit csinál,kivel van, bármi), engem elhordott egy utolsó szemétnek, hogy hogy utál,különszobája van,de még a közös lakás is zavarja (1 szoba van, franciaággyal) stb,stb.a chaten , és utána 5 perccel bujt hozzám az ágyba.
Amióta a sráccal már"együtt voltak"a neten, rajta kivül 4 embernek küldte el az aktképeit mailben "Képek csak neked" szöveggel.
Elküldjem e az infokat a srácnak, komment nélkül , vagy ne ?
Ha igen, miért ?
Ha ne miért ne ?
Azt hogy mekkora barom vagyok tudom, nem kell mondani.
35 F
2. válaszoló vagyok
Amikor azt írtam, hogy megbánnád, arra gondoltam, hogy én is megbántam pár ilyesmi szitut. Nem párkapcsolati ügy volt, csak valaki/valakik keresztbe tettek nekem, megbántottak, elárultak, én pedig megpróbáltam megbosszulni (semmi maffiaügylet:D). Most már úgy tekintek a régi önmagamra, mint kicsinyes, éretlen emberre, már bánom, hogy nem emelkedtem felül az ügyön, így lealacsonyodtam az ő szintjére, és sokkal több időt fektettem azokba az emberekbe, mint megérdemelték volna. (ez úgy hangzik, mintha milyen idős lennék, pedig csak 20 vagyok :D) A bosszú, a gyűlölködés csak a saját energiáidat őrli fel, magadnak ártasz. Ne azt mondom, hogy bocsáss meg neki, mert nyilván nem, de hagyd a fenébe, ne foglalkozz vele. Fogd úgy fel, mint egy jó tapasztalat, egy lecke, amiben a lelked nem sérült. Így lehet, hogy megkíméled magad attól, hogy a jövőben összetörjék a szívedet. Igazából ha ezen túl tudsz jutni, elmúlik a vörös köd, akkor talán még "hálás" is leszel ennek a némbernek, mert sok még nála is rosszabb embert sikerül idejében felismerned.
20/L
"MEGÉRDEMLI a másik srác is, hogy tudja.
Te sem akarod, hogy még egy naiv pasi úgy járjon, mint te nem? Fordított esetben te is hálás lennél, nem?"
Igen, ha egy normális srác lenne, akkor megérdemelné. De milyen dolog már az, hogy ráír a másikra, hogy bebuktad haver? Elég aljas, szemét dolog. Röhög a markában, hogy "lenyúltam más faszi nőjét, ettől én kib.szott menő gyereknek érzem magam és ezt még a pofájába is vágom" hozzáállás. Nem érdemel lóf.szt sem, csak hogy ő is hasonló tartalmú üzenetet kapjon.
"Most már úgy tekintek a régi önmagamra, mint kicsinyes, éretlen emberre, már bánom, hogy nem emelkedtem felül az ügyön, így lealacsonyodtam az ő szintjére, és sokkal több időt fektettem azokba az emberekbe, mint megérdemelték volna. (ez úgy hangzik, mintha milyen idős lennék, pedig csak 20 vagyok :D) A bosszú, a gyűlölködés csak a saját energiáidat őrli fel, magadnak ártasz"
Igen ez részben igaz. Azonban, ha valaki pofátlan módon megaláz, kihasznál, tönkretesz, csak azért, hogy neki jó legyen és az én nyomorom árán vígan éli az életét, az teljes mértékben elfogadhatatlan. És itt most nem csak a megcsalásra kell gondolni. Persze fel lehet fogni jó tapasztalatnak, de akivel többször is megtörténik, az nem hiszem, hogy ilyen lazán áll a dolgokhoz. Sőt szerintem nagyon kevés olyan ember van, aki mindenféle rossz érzés nélkül képes továbblépni. Igen, a bosszú és a gyűlölködés felemészti és megkeseríti az embert, de erőt is adhat neki az a tudat, hogy tízszeresen fizeti vissza, amit vele tettek.
persze persze a strici szó erős!-ezért is raktam idézőjelbe!
telma és luiz kapcsolatra gondoltam!nos hagyd a faszba örülj,hogy lepattant
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!