Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik most őszintén be rágnátok azon, ha a szerelmetek azt mondaná poénból "Bizti elment csajozni"?
Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 20:19
11/27 anonim válasza:
No akkor ha a csajnak mondaná a fiúja hogy mi van kicsim faszizni mész? Megsértődne? NANÁ HOGY MEG! De azt ugye értenéd mert nő vagy. Na most már érted miért rágott be?
12/27 anonim válasza:
Na végre...:D
Sehogy a fa.szija egy kis idiota puha p.öcs aki nem veszi a poént...ennyi...
13/27 anonim válasza:
Ilyenekkel én is szoktam poénkodni, ha a párom nem ér haza időben, pedig tudom, hogy csak pénteki dugó van és nem ér haza 100km messziről 5 perc alatt...
23/N
14/27 anonim válasza:
Egyeseknek gondot okoz a szövegértés...
15/27 A kérdező kommentje:
Hát a csaj ilyen beszóláson nem sértődne be,mert tudná hogy csak egy poén volt.
2011. nov. 25. 20:33
16/27 anonim válasza:
Don Garciának igaza van! végre, hogy leesett egyeseknek.......
17/27 anonim válasza:
20:31
Ha tudnám ki vagy a te beled is kitaposnám te bunkó! Miért sértegetsz egy lányt? Gyáva féreg vagy takarodj haza!
18/27 A kérdező kommentje:
18-nak az intelligencia süt rólad ezerrel!
2011. nov. 25. 20:38
19/27 anonim válasza:
Előző válaszom annak szól aki anyázott. Felháborodásomban pontatlan voltam. De kitartok mellette aki anyázik az egy gyáva surmó.
20/27 anonim válasza:
rólad is te idiota hogy egy kérdést nem tudsz megfogalmazni rendesen,nem esett le hogy rajtam kívül még 3 ember nem értette....akkor kiben van a hiba??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!