Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elviselhető-e az ha két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elviselhető-e az ha két családos ember szeret egymásba?

Figyelt kérdés
Mindketten családosok vagyunk, különböző okok miatt elhidegültünk a párunktól, válni nem tudunk, de egymásba szerettünk. Így élünk, boldogok vagyunk, de nem egyszerű ez az élet.
2009. máj. 12. 16:23
1 2
 11/17 anonim válasza:
mennyi idősek vagytok?mióta vagytok együtt?és mióta van külön-külön családotok?
2009. máj. 12. 19:23
 12/17 anonim ***** válasza:
És ezt a szinjátékot a gyerekeknek is előadjátok? Vagy ha nem,bujkáltok előlük? Én nem tudnék a gyerekeim szemébe nézni iylen élet mellett..nem hiszem el,hogy ennél nem jobb a válás . A gyerekek nem hülyék,érzik a feszültséget. Ha ez mindenkinek nagyon rossz,miért folytatod? Miért nem teszel valamit? Aljasnak és önzőnek találom az iylen embert.Hazug vagy magaddal,és a családoddal szemben is.
2009. máj. 12. 19:49
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb az őszinteség ebben az esetben mindenkivel. Anyám titkolózott, aztán persze minden kiderült, mire ő elköltözött otthonról és most senkinek se jó. HA amúgy is el vagytok hidegülve, szerintem megértheti a feleséged, hogy vele maradsz a gyerekek miatt, stb... és akár még ő is találhat valakit, akivel jól meg van, de a titkolózásnak úgyis csak kínos lebukás a vége.
2009. máj. 12. 21:38
 14/17 A kérdező kommentje:
Mondom, ez már kiderült valamilyen formában. És nehogy azt higgye bárki is hogy nem dolgoztam - most csak a magam nevében nyilatkozom - rajt eleget, de könyörgöm 8 év próbálkozás után mégis miért kellett volna a saját magam magányába beledöglenem? És ha volna rá lehetőség elválnék, de nincs, aki ép eszű az ezt felfogja, hiszen kölcsönök vannak, a fizetés nem sok, a lakáson jelzálog, osztozkodás esetén és válás esetén tenném tönkre a gyerekeim igazán, nem beszélve, hogy mennyire tönkremennék érzelmileg a megélhetés küzdése miatt, mert nincs hova menni, egyszerűen nincs. Hát akkor kérdem én, melyik humánusabb döntés? És ha velem tennék ezt, akkor elgondolkodnék, ahogy a páromnak kellett volna, hogy mégis miért jutottunk idáig, de ő ezt a mai napig nem ismeri be, hogy ő a nagyobb hibás ebben, persze én is az vagyok, ez így van rendjén. És ezért olyan nehéz ez, és nem én vagyok az egyetlen akinek nem sikerült a házassága, de próbálom emberileg megoldani. Sajnos csak két rossz megoldás van, nincs jó, és ezek közül kell élni az elviselhetőbbel.
2009. máj. 13. 05:30
 15/17 A kérdező kommentje:
Elég érettek vagyunk ahhoz, hogy tudjuk mit csinálunk. 39-35 évesek, a gyerekek előtt nincs titkolózás, ők évek hosszú során látták, hogy élünk otthon, ők is tudják és milyen a világ, az ő szemükben mi a szüleik vagyunk, őket nem csapjuk be, és akárhogyan is, de egy normális szülő a gyerekének jót akar, a normális gyerek meg a szülőjét megérti, és mindenképpen az a jó, ha boldognak látja. Köszönöm az őszinte válaszokat, még annyit, amíg valaki nem él át bármit, addig ne ítélkezzen, ne legyen durva még szavakban sem.
2009. máj. 13. 05:34
 16/17 A kérdező kommentje:

Ja....és ne gondolja senki, hogy nem volna jobb megoldás, ha a párunk is találna valakit, akivel megérti magát, és olyan harmóniában tud élni, mint mi most egymással, még ha csak ilyen formában is vagy maga a válás.

De ezt már annyiszor végigsakkoztuk, nem megy, most nem, a jövőt meg nem ismerjük.Na de ezt még lehetne ragozni.Végül is csak véleményetekre voltam kíváncsi.De tudom mindent át kell élni ahhoz, hogy igazából nyilatkozni tudjon bárki is erről.

2009. máj. 13. 05:38
 17/17 A kérdező kommentje:
Valamit elfelejtettem....én is ítélkeztem, amíg ilyen helyzetbe nem kerültem. Az élet meg bonyolult, mint tudjuk.
2009. máj. 13. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!