Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elviselhető-e az ha két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elviselhető-e az ha két családos ember szeret egymásba?

Figyelt kérdés
Mindketten családosok vagyunk, különböző okok miatt elhidegültünk a párunktól, válni nem tudunk, de egymásba szerettünk. Így élünk, boldogok vagyunk, de nem egyszerű ez az élet.
2009. máj. 12. 16:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom hogy kinek rosszabb ez.. nektek vagy a párotoknak....

nem értem miért nem tudtok válni, de gondolom a gyerekek miatt.. a lényeg, hogy ne a gyerek miatt legyetek együtt.. az én szüleim is leváltak, hasonló okokból, de hidd el sokkal jobb így, minthogy éjjelente arra keltem, hogy... ordibálnak, mert apám este jött haza a kocsmából, meg mert ki volt karmolászva a háta....

gondold meg...

2009. máj. 12. 16:26
 2/17 A kérdező kommentje:
Sajnos ez mindenkinek rossz, és nagyon nehéz. És természetesen a mai mocskos világban nehéz válni gyerekek és anyagiak miatt egyaránt, s nem is biztos hogy az volna a legjobb megoldás. De úgy gondolom, ha így boldog lehetek, mint házasságban magányos, az még mindig jobb megoldás, mert a magánynál szörnyűbb dolog nincs.
2009. máj. 12. 16:33
 3/17 anonim ***** válasza:

Játszatok nyilt kártyákkal. Ha a házastársatok elfogadja a helyzetet, akkor élhettek nyílt házasságban.

Ha nem akkor inkább váljatok. Egy lakás miatt nem érdemes együtt maradni. Jobb a gyerekeknek is és nektek is.

2009. máj. 12. 16:35
 4/17 A kérdező kommentje:
Mindkettőnknél kiderült már, hogy van egy másik az életünkben, de ők most döbbentek rá, hogy szeretnek minket, csak kérdem én....nem késő ez?...hiszen 15-20 év után ne most kapaszkodjanak, ha eddig elhanyagoltak bennünket. És még saját magunkat tartom normális embernek, amiért "nem tesszük tönkre" a párjaink életét, továbbra is mindent megkapnak tőlünk, csak minket nem. Talán értitek...
2009. máj. 12. 16:38
 5/17 anonim ***** válasza:
hát szerintem ha felveszitek a nyílt házasság formulát, csak a gyerekeknek lesz rossz.. ha ilyen családmodellt látnak... (nem akarlak elítélni félre ne érts, csak az én életem se ép, pont az ilyenért...)
2009. máj. 12. 16:45
 6/17 A kérdező kommentje:
Jó volna néhány emberrel erről őszintén beszélni, főleg olyannal aki ugyanilyen kettős életet él, talán segítenénk egymásnak, ha nem is megoldást keresve rá, mert az szerintem igazából nincs is,de legalább innen belülről kibeszélni, mert a nagy boldogság mellett, ez egy teher és egy örök rabság is.
2009. máj. 12. 16:50
 7/17 anonim ***** válasza:
figyelj... nekem is volt/van egy srác, akivel jóba vagyok, igazán csak barátok vagyunk, szóval nincs közöttünk semmi olyan, viszont akkro inkább elhagynám a párom ha beleszeretnék.. nekünk is féltitokba kell taliznunk, mert a kedvesem... enyhén szólva féltékeny... és mindenáron ránk akarja bizonyítani hogy biztos le fogunk feküdni.. hülye viselkedés, de.. féltékeny. szóval, senkinek nem egyszerű az élet, csak nem szeretném hogy a gyerekek rovására menjen...
2009. máj. 12. 17:08
 8/17 A kérdező kommentje:
Egy szülő akkor normális szülő, ha a gyerekeivel is képes őszintén beszélni, természetesen a koruknak megfelelően, és mindent ugyis csak az ért meg, aki átéli, hogy mi miért van úgy, és mit jelent a különbség, és miért áldoz, miért vállalja ezt a kettős életet, anélkül hogy még nagyobb fájdalmat okozna, az okozott fájdalmon kívül a saját családtagjainak. Hidd el, így vagyunk képesek legjobban vigyázni egymásra és magunkra. Majd legközelebb írok egy érdekes példát is erre, ami elgondolkodtató. Most mennem kell. De mindenkinek köszi eddig is a válaszokat.
2009. máj. 12. 17:12
 9/17 anonim ***** válasza:
Hallottam már hasonló helyzetről, csak azt még az is bonyolította, hogy a két ember gyerekei is összejöttek egymással. Persze nem tudom, a ti gyerekeitek hány évesek, vagy hogy ismerik-e egymást, de ha igen, akkor próbáljátok úgy csinálni, hogy ez őket minél kevésbé érintse. Persze ez inkább a hoppon maradt házastársak felelőssége, hogy az ő megcsalatásukat ne a gyerekeken verjék le.
2009. máj. 12. 17:26
 10/17 anonim válasza:

ha így nyugodt szívvel beletudsz\beletudtok nézni a házastársatok szemébe hát egészségetekre...azon gondolkozzatok el,hogyha veletek csinálná ezt a párotok hogy esne nektek..

én ellenzem a megcsalás minden formáját,még 1 kósza csókot is,inkább elhagyom a párom az új szerelem "kedvéért" minthogy megcsaljam

inkább azon kéne dolgoznotok hogy a házastársatokkal ne legyen olyan elhidegült a kapcsolatotok

ja és még abba gondoljatok bele,hogy a gyerekeiteknek mit mondtok x év múlva,vagy ha ez kiderül stb..

2009. máj. 12. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!