Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúknak tetszik a férfitanga?
Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 20:52
21/29 anonim válasza:
Szerintem "feszülős". Szexinek találom ha egy fiú fenekén feszül az alsó. :)
22/29 anonim válasza:
Én hetero lány vok. Hetero fiúk is hordanak az ágyban csábitásnak tangát! És szerintem nagyon is jól állna a meleg fiúnak a tanga! Biztosan csábitó lehet a párjának! Mindent bele!
23/29 anonim válasza:
Én meleg srác vok de szerintem sz*rul néz ki a férfi tanga...
24/29 anonim válasza:
Én szintén egy meleg fiu vagyok és én sem tartom jó választásnak a tangát, szerintem is jobb a feszülős.
25/29 anonim válasza:
Szerintem a boxernél nincs szexibb :D
1 meleg srác
26/29 anonim válasza:
Tudod neked mi állna jól? Egy 45-ös colt azzal szépen a falra durranthatnád az agyad....
Csináld meg!!! Legalább egyszer a életedben légy férfi!!!
27/29 anonim válasza:
Gratu IQ bajnok előző ! Magyarországot az ilyenek rontják le mint te ! Irány Irak vagy Irán !
28/29 anonim válasza:
meleg vagyok és a férfi tanga undorító, mint már sokan írták: maradjon minden fiú a boxernél :)
29/29 anonim válasza:
Fel ne vegyél tangát.
Én ma kaptam egy ilyen sráctól üzenetet....
Háát.... nem járt sikerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!