Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon tetszik egy meleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy meleg srác, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 21:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Csábítsd el. :)
2009. aug. 4. 21:24
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Ha fiú vagy, akkor próbálkozz, ha lány, akkor felejtsd el, keress olyat, aki a lányokat szereti.
2009. aug. 4. 21:27
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
gondolom lány vagy és ezért probléma. az egyetlen hasznos tanács amit bárki is adhat az hogy felejtsd el. egy meleg pasiból sosem lesz hetero, azért meleg mert a férfiakhoz vonzódik és ha valaki ezt már magában megrágta, eldöntötte, vette a bátorságot és megkoronázta azzal hogy el is mondta másoknak akkor az már 100%ig fix és lezongorázott dolog, hidd el tudom miről beszélek, ismerek egy párat, meg ilyen lányt is akinek a homokosok a gyengéi, próbálkozott egy párnál már, de még egyiket sem sikerült "megtérítenie":D
2009. aug. 4. 21:30
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen lány vagyok, könnyu azt mondani, hogy felejtsd el...miota megismertem (4 napja) csak rá tudok gondolni, éjjel aludni sem tudok, ilyen még nem volt velem, ha látom görcsöl a hasam, ez őrület:(
2009. aug. 4. 21:32
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
már 4 teljes napja?:) húha. nyugi majd elmúlik.
2009. aug. 4. 21:33
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
csak ezt mondhatja az ember, hogy felejtsd el, mivel más választásod nincs, de majd rájössz te magad is, ha most nem sikerült megértened abból amit írtam az előbb (a hosszú).
2009. aug. 4. 21:34
 7/11 A kérdező kommentje:
értem én,csak nagyon nehéz, és jelenleg lehetetlen (hogy elfelejtsem), amugy köszi mindenkinek
2009. aug. 4. 21:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi tetszett meg benne?
2009. aug. 4. 22:29
 9/11 A kérdező kommentje:
minden:),már mikor először megláttam, megfogott benne valami elmagyarázhatatlan,aztán mikor megtudtam,hogy a pasikat szereti,azota még jobban kell, ő az a pasi, akire vágyom, teljes katasztrofa az életem :(
2009. aug. 5. 20:01
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg azért tetszik mert nem lehet a tied. Mindig arra vágyunk a legjobban, ami nem lehet a miénk.
2009. aug. 6. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!