Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy meleg srác, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 21:23
2/11 anonim válasza:
Ha fiú vagy, akkor próbálkozz, ha lány, akkor felejtsd el, keress olyat, aki a lányokat szereti.
3/11 anonim válasza:
gondolom lány vagy és ezért probléma. az egyetlen hasznos tanács amit bárki is adhat az hogy felejtsd el. egy meleg pasiból sosem lesz hetero, azért meleg mert a férfiakhoz vonzódik és ha valaki ezt már magában megrágta, eldöntötte, vette a bátorságot és megkoronázta azzal hogy el is mondta másoknak akkor az már 100%ig fix és lezongorázott dolog, hidd el tudom miről beszélek, ismerek egy párat, meg ilyen lányt is akinek a homokosok a gyengéi, próbálkozott egy párnál már, de még egyiket sem sikerült "megtérítenie":D
4/11 A kérdező kommentje:
Igen lány vagyok, könnyu azt mondani, hogy felejtsd el...miota megismertem (4 napja) csak rá tudok gondolni, éjjel aludni sem tudok, ilyen még nem volt velem, ha látom görcsöl a hasam, ez őrület:(
2009. aug. 4. 21:32
5/11 anonim válasza:
már 4 teljes napja?:) húha. nyugi majd elmúlik.
6/11 anonim válasza:
csak ezt mondhatja az ember, hogy felejtsd el, mivel más választásod nincs, de majd rájössz te magad is, ha most nem sikerült megértened abból amit írtam az előbb (a hosszú).
7/11 A kérdező kommentje:
értem én,csak nagyon nehéz, és jelenleg lehetetlen (hogy elfelejtsem), amugy köszi mindenkinek
2009. aug. 4. 21:37
9/11 A kérdező kommentje:
minden:),már mikor először megláttam, megfogott benne valami elmagyarázhatatlan,aztán mikor megtudtam,hogy a pasikat szereti,azota még jobban kell, ő az a pasi, akire vágyom, teljes katasztrofa az életem :(
2009. aug. 5. 20:01
10/11 anonim válasza:
Valószínűleg azért tetszik mert nem lehet a tied. Mindig arra vágyunk a legjobban, ami nem lehet a miénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!