Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúknak tetszik a férfitanga?
Jajj meleg vagy? :):):) Én imádom a meleg pasikat, olyan jól lehet velük beszélgetni. Legalább tudom, hogy biztos nem hajtanak rám.
Szerintem van köztük olyan, akinek tetszik és olyan is akinek nem. Szerintem vegyél fel egy jó kis pirosat, lehet akár selyem is. Nagyon szexi lehet, főleg ha jó popsid van :)
Nézd csak itt vannak extrémebbek is: [link]
Mondjuk az első szexhez sztem ne ilyet vegyél fel. Majd később. ;)
[link] &f=3477&l=20
Sztem ez pont jó, bár ez is elég kihívó.
van konkrét pasi, akivel készülsz a szexre vagy csak úgy érdeklődsz?
puszika
Örülök, ha segíthettem! :)
Fehér nadrággal? Hm.. mivel hátul nagyon vékony, azért nem hiszem hogy át fog ütni a nadrágon. Szóval szerintem szexi lesz. De ha átüt és téged nem zavar, az sem gáz. Akinek nem tetzsik, ne nézze!!!
Ez pl. normál tanga, szerintem ez is dögös.
Ez pedig csillogó:
Ez lakk: (nem tudom, hogy szereted-e...kezdésnek egy kicsit erős, nehogy megíjedjen hogy letámadod :P)
A piros tangákat linkeltem be, de itt az oldal:
van egy csomó 7 oldalon. :)
Ez boxer, igaz hogy lila, de nekem nagyon tetszik:
Ha a tangát választod, akkor sztem vegél tapadós gatyát. Legalább popsiban és felsőcombban tapadjon rád. Lehet farmer is, vagy vászon... (fehér, fekete)
Mondjuk attól is függ hogy hova veszed fel, melóba vagy suliba sztem ne fehér gatyával vedd fel... De gondolom akkor akarod felvenni, mikor bulizni mész. Az a kicsit csillogó nagyon-nagyon szexi lehet. Szerintem,... de a normál tanga is jó. Már a piros színtől is szexi, nem szükséges a csillám hogy bevaduljon a pasid.
Ha boxert veszel fel, akkkor ne tapadós fehét gatyát válasszm, mert az úgy nem túl szép. Viszont farmer és egy szexi boxer (pl. a lila) nagyon ütős!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!