Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok hozzá ha az a srác, aki nektek is bejön (meg amúgy jól elvagytok) meghívna jégkorizni?
Figyelt kérdés
(2 ismerősöm is jönne, de ők járnak, szóval ellennének maguknak:D). Én pedig segítenék annak a csajnak korizni, akit elhívtam:D örülnétek neki?2009. máj. 11. 20:27
1/8 anonim válasza:
ha tudnék korizni, szívesen elmennék :D de egy helyes srác előtt nem lenne kedvem esni-kelni, inkább vmi mást ajánlanék randinak :D kérdezd meg a csajt, hátha... ;)
2/8 anonim válasza:
"egy helyes srác előtt nem lenne kedvem esni-kelni"
pedig az aranyos, legalább tud segíteni, satöbbi :)
3/8 anonim válasza:
Én sem tudok korizni :P De örülnék persze, de ha tud korozni nincs gáz, de ha nem, biztos megfordul a fejébe, hogy basszus miért nem máshova hívott :P
4/8 anonim válasza:
Sztem jó ötlet, ha elesne fel tudod segíteni, sőt ha jól megy meg minden akár át is ölelheted ha fázik... Nekem van rossz tapasztalatom barátnőm úgy hívtam korizni a balatonra hogy én nem tudtam, olyat estem seggre csoda hogy nem lettek további repedések (mielőtt bárki rosszra gondol pici pille súlyom van)
5/8 A kérdező kommentje:
Tudok korizni...nem olyan profin de tudok:D
Am. ez a fázós-összebújós dolog nem is rossz:P:P:D
köszönöm aválaszokat!:D
16/F
MenyusXD
2009. máj. 11. 20:53
6/8 anonim válasza:
Örülök hogy segítettem :)... amúgy nem zavart amikor kiröhögött mert aranyos volt, meg utána engem csesztetett a fél család XD de nem baj természetemnél fogva, najó meg egy kis családi örökség miatt nem érdekel különösebben.
8/8 anonim válasza:
Szerintem nem kell szégyelni, ha elesel, annál jobb:)
A fiú , vagyis te bizonyára azért hvod el, mert tetszik neked! Akkor így csak bájosabb lesz a lány, ha elcsúszik:)...mellesleg ha "véletlenül" egymásra estek, akkor megtudod hogy viszonozza-e a szerelmedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!