Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért sokkal válogatósabbak mint a fiúk?
nana. azrét ugyanezt mi is átéljük, csak max nem abban a konkrét szituban hogy odaállok a pasi elé a bárban. ez emberi probléma.
de erre megitn csak azt tudom mondani amit már sokszor leírtam nem csak ennél a kérdésnél: akkor mit cisnáljak? jöjjek össze minden egyes sráccal aki odajön hozzám akárhol, mert ő biztos jót akar? jobb érzés neked ha szánalomból összejövök veled? ha ne vonz akkor nem vonz.. ennyi. te sem jönnél össze olyan lánnyal aki taszít.
azt értsétek meg, hogy a szerelem az nem jószándék kérdése, de még csak nem is döntéseké.
ez érzés. vonzalom, ami teljességgel irreális, néha a legrosszabb emberbe szeret bele egy nő/férfi. nem tehetünk róla hogy ki "tetszik" (idézőjelbe, mert nem csak külsőről beszélek most)
aki pedig nem tetszik, azzal nem jövök össze.
másképp: olyan terméket nem vásárolsz amire nincs szükséged. és a rendelkezésedre álló forrásokból a lehető legjobb terméket próbálod meg kiválasztani.
és asszem itt lehet az igazi megoldás... aztán utolsó kommentem mert megint sokat pofázok:)))
a megoldás, hogy neked valójában nem a "piaccal" van bajod. neked azzal van bajod, hogy elégtelen vagy a rendelkezésedre álló forrásokkal. Neked nem az a bajod, hogy a nők válogatnak, hanem hogy te kiesel a választottakból. durván fogalmazva ( ne sértődj meg,nem azért írom) te vagy a munkásosztály, akinek nem jár bőrüléses cabrio, de vágyik rá.
a különbség csak az, hogy itt nincs szó arról, hogy ha másnak több jut akkor neked kevesebb...
Ezért mondtam hogy a szubjektivitás és a hajlandóság miatt nehéz erre ráhúzni ezt a sémát :) de valahogy így működik. Lehet nekem szép az a csaj és járnék vele más pedig egyáltalán nem. Ha lenne 50 millióm vehetnék belőle egy Bentey-t, de nekem először inkább egy házra van szükségem így arra költöm el. Ezek már egyéni fogyasztó döntések, kinek mi ér meg többet.
További jó témázást. Üdv mindenkinek.
Ehhez hozzájön még az, hogy te két napot nem bírsz ki szex nélkül egy nő meg fél évig elvan normálisan...
Sajnos az élet igazságtalan és ennek fejébe a nőknek még nagyobb is a szexuális értékük.
(No offense. )
lehet valaki nagyon értékes, és tökéletes személyiségű ember, ha nem vonzódom hozzá cseszheti. lehet a barátom ,a fogadott bátyókám, de nem a pasim. ezért írtam: A szerelem és a vonzalom irreális, mindnetől független érzés. tehát nem kell esélyt adnom hoyg tudjam, nem jön be a za dott srác. másrészről pedig nem is tudok mindenkinek esélyt adni, mert túl sok a férfi a világban. akkor epdig valami alapján válogatni kell, és már megint itt vagyunk...
azzal együtt hogy a nők nem kezdeményeznek már nem biztos hogy olyan pasijuk van amire vágytak, hiszen lhet az nem ment oda hozzájuk. egyébként meg: akkor menj oda innentől csak olyan nőkhöz akik tényleg nagyon tetszenek. meg van a vesélye hogy mind elküld és egyedülmaradsz, ugyanúgy ahogy annak is, hogy hozzám sosem fog odajönni az akire vágytam és én is egyedül maradok. 1:1
ha hagyod magad emgcsalni és zsarolni az csak a te hibád, erre nem tudok mit válaszolni.
a nők értékesebbek mint a férfiak meg felfogás kérdése.mituán ezen az ábrán a nő az áru, így igen. de felfogás kérdése: ha úgy véled, te vagy aki lehetőséget adsz a nőnek arra hogy megismerjen mikor odamegy hozzád, és ha nem akarja az ő baja, máris te vagy az értékesebb:) ehhez már nagy adag önbizalom kell, de bármit ki lehet forgatni úgy hoyg te legyél a fasza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!